fbpx

Nyhed: Endagsworkshop d. 23. januar ved Tove Kugle, Coach PCC

Denne workshop er allerede blevet afholdt, men vil blive gentaget i maj. Du kan kontakte os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., hvis du er interesseret i datoen for den næste workshop - eller hvis en af vores seniorkonsulenter skal fortælle dig mere om vores coachingmetoder og dine egne muligheder for at arbejde med dem.

Om workshoppen

Den 23. januar holder Tove Kugle, vores utrolig dygtige Professional Certificeret Coach, en helt særlig heldagsworkshop om de metoder, hun anvender i sit arbejde. På denne endagsworkshop tager hun udgangspunkt i Somatisk Coaching, som er udviklet af Richard Strozzi-Heckler. Vi arbejder med tanker, følelser, handlinger, sjæl og krop, og vi integrerer elementer fra mindfulness, traumearbejde, neurovidenskab og bodywork i coachingprocessen.

Gennem 30 år har Tove arbejdet med krop-sind-sammenhænge og transformative processer, og hun har mere end 3200 coachsessioner bag sig. Hos KarriereCoach opnår Tove utrolig gode resultater med sine metoder, som du netop NU har muligheden for at få et godt og lærerigt indblik i.

Tjek det ud her! Måske det er noget for dig, eller en du kender. Vent ikke for længe med at tilmelde dig – der er kun 12 pladser!

Det opnår du

  • En forståelse af The Arc of Transformation. Buen beskriver en somatisk og transformerende proces fra en gammel form/automatiseret adfærd til en ny, kropsligt integreret handlemulighed/form.
  • Indsigt i de tre Somatiske Cirkler: somatisk opmærksomhed, somatisk åbning og somatisk praksis.

Vi vil arbejde konkret med centrering, commitment, den reaktive krop og resiliens. Du vil lære og afprøve somatiske tilgange, som du umiddelbart kan anvende til at få mere krop i din coaching.

Praktiske informationer:

  • Dato: Torsdag den 23. januar 2020, kl. 10:00 – 17:00
  • Sted: KarriereCoach, Skanderborgvej 213, 8260 Viby J
  • Pris: 1275,- inklusive te, kaffe, frugt og en let frokost – men excl. moms
  • Max 12 deltagere

> Tilmeld dig her

Underviser Tove Kugle, Coach PCC

Gennem 30 år har Tove arbejdet med krop-sind-sammenhænge og transformative processer. Hun har fulgt Bob Moores energilære, studeret lomi-lomi bodywork på Hawaii og gammel spirituel visdom. Tilsæt yoga, mindfulness, biologisk traumeterapi samt neuro-affektive metoder og du har ca. de ingredienser, Tove integrerer i sin erfaring som Professional Certificeret Coach med mere end 3200 coachsessioner bag sig. I 2019 tog Tove kurset The Power of Embodied Transformation med Richard Strozzi-Heckler, Amanda Blake, David Treleaven m.fl. som undervisere. Se mere på Toves LinkedIn-profil her.

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA