fbpx

Karriererådgivning

Rådgivning, coaching og
sparring på din karriere

For dig der har brug for professionel sparring på job og karriere

Vi tilbyder personlig karriererådgivning, uanset hvor du er i dit arbejdsliv


Dagens arbejdsmarked stiller store krav til os som personer, uanset om vi allerede er i job eller søger efter et. Fra proaktiv udvikling af vores kompetencer eller branding af os selv som medarbejdere til håndteringen af organisatoriske forandringer møder vi et væld af ting, vi skal være gode til. På samme tid rummer arbejdsmarkedet mange chancer, som det kan være svært at navigere i.

På et eller andet tidspunkt i løbet af dit arbejdsliv vil du opleve at stå over for nye muligheder, udfordringer eller måske et ønske om at gå helt nye veje. I sådanne situationer kan personlig karriererådgivning være det, der hjælper dig til at sætte handling bag idéerne. Vores karriererådgivning er et sparringsforløb, der handler om at sætte dit arbejdsliv eller dit næste job først.

Sådan sikrer vi dig den bedste rådgivning


Et professionelt karriererådgivningsforløb hos KarriereCoach tager udgangspunkt i dig, din situation og dine behov. Gennem sparring, rådgivning og konkrete værktøjer finder vi sammen ud af, hvad du kan, hvad du gerne vil, og hvordan du kommer derhen. Vi kender til alle aspekter af karriererådgivning og kan rådgive inden for en lang række temaer og emner.

Hos KarriereCoach er det yderst kompetente og erfarne konsulenter, der står for vores personlige forløb. Vi finder den rådgiver, som matcher dine behov bedst og sammensætter et program, som er tilpasset dig. Du er sikret en sparringspartner hele vejen gennem din proces, så du kan blive klædt godt på til din videre vej.

Betragt os som agenterne i dit arbejdsliv, der hjælper dig med at identificere de muligheder og træffe de valg, som er rigtige for dig.

Mulige temaer og emner

 • Karriereretning og branche
 • Kompetenceafklaring
 • Motivation og trivsel
 • Personlig branding
 • CV og ansøgninger
 • Brug af LinkedIn
 • Uopfordrede ansøgninger
 • Præsentationsteknik
 • Networking
 • Jobsamtaler
 • Jobsøgningsplan

Privatpersoner

1 session á 1 time for 1.500,- inkl. moms

3 sessioner á 1,5 time for 5.000,- inkl. moms (og incl. persontypetest)

Ansøgning og CV hjælp Pris efter aftale 

Virksomheder

1 session á 1 time for 1.500,- ekskl. moms

Oplæg og miniworkshop om karriere (2-3 timer) fra 7.500

Kontakt os omkring pakkeaftaler eller lignende, så snakker vi om behov og priser.

Karriererådgivere


Vores karriererådgivere har mange års erfaring med coaching og sparring på karriere og jobsøgning. De har arbejdet med et bredt udvalg af fagområder og personligheder, og de er dygtige til både at støtte og udfordre dig, så du kommer tættere på din drømmekarriere i praksis. De sætter alle nærvær og empati højt.

Morten Tange

Karriererådgiver
og indehaver

Søren Skadhede

Karriererådgiver
og seniorkonsulent

Judith Midtgaard

Karrierecoach og stresskonsulent

Hør mere om karriererådgivning


Ring til os på +45 70 10 10 44, eller bliv kontaktet af en karriererådgiver helt uforpligtende.

Udvalgte råd om jobsøgning


Andre tilbud til jobsøgende


Holdforløb for ledige

En række holdforløb og kurser for dig, der mangler redskaber, motivation eller viden til forfølgelsen af din karrieredrøm. Forløbene tilbydes i samarbejde med Jobcenter Aarhus, så du skal være ledig og tilmeldt jobcenteret.

E-learning Masterclass

Et velfunderet, opdateret og effektivt digitalt kursus i jobsøgning, som du kan tage, lige når det passer dig. Der er tale om fem modulers e-learning, der kommer hele vejen rundt om de forskellige aspekter af din jobsøgningsproces.

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA