fbpx

Trivselsforløb

Forløb der styrker arbejdsglæden
og forebygger stress

For jer der vil arbejde proaktivt med trivsel på arbejdspladsen

Stress er dyrt – både menneskeligt og økonomisk for virksomheden


Det moderne menneskes vilje til at presse sig selv er højere end nogensinde. For høj. Vi har et historisk stort antal ressourcestærke medarbejdere, som må sygemeldes over kortere eller længere tid. Ikke fordi de ikke er stærke, men fordi de netop er stærke - bare i for lang tid. Det kan både være udfordringer i arbejdslivet eller personlige forhold, der gør, at kroppen siger fra.

Ét er helt sikkert. Vi bliver syge, hvis vi lader for meget negativ stress påvirke os over for lang tid. Og det er der desværre en stigende samfundstendens til, at vi gør. Ifølge Stressforeningen er der hver dag mere end sygemeldte 35.000 medarbejdere i danske virksomheder af arbejdsrelaterede årsager og mere end 430.000 mennesker oplever dagligt alvorlige symptomer på stress.

Trivselsforløb til virksomheder


Hos KarriereCoach har vi arbejdet med mental sundhed, stress- og trivselsrelaterede problematikker i erhvervslivet i 13 år. Det har vi gjort, fordi vi mener, at mennesker skal have et godt arbejdsliv.

Vi har et helt trivselsteam, som til hverdag arbejder professionelt med at hjælpe andre mennesker til et mentalt sundt og bæredygtigt arbejdsliv - både i forhold til at forebygge og komme godt tilbage efter krisen har ramt. Tilsammen har de har flere tusinde coaching og rådgivningssessioner bag sig og afholder skræddersyede workshops og kurser både i huset og ude i virksomheder.

Tilgangen er altid den samme. Vores specialister coacher og rådgiver altid ud fra den konkrete situation samt et helhedsbillede af mennesket, hvor både hjerne, hjerte og krop danner rammen.

Eksempel på tre-timers workshop

  • Oplæg til at skabe trivselsskabere og stressspottere i praksis ude i virksomheden
  • Øvelse i et fælles trivselssprog for virksomhedens ansatte
  • Diskussion af vigtigheden af at sætte fokus på ledernes eget stressberedskab

 

Vores specialister udvælges ud fra to kriterier: Faglig ekspertise og personlig erfaring med stress. De har mærket stress på egen krop, eller har haft det helt tæt på livet som nærmeste pårørende. Derfor har de både den faglige ekspertise og det menneskelige indblik, der skal til for at hjælpe andre til at opnå trivsel og mental sundhed på arbejdspladsen.

Udvalgte videoer om trivsel og stress


Hør mere om trivselsforløb


Ring til os på +45 70 10 10 44, eller bliv kontaktet af vores trivselsteam helt uforpligtende.

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA