fbpx

Drop-in mindfulness

Guidede sessioner og
øvelser i mindfulness

For dig der vil praktisere mindfulness i hverdagen

Mindfulness øger din mentale robusthed og fleksibilitet


At praktisere mindfulness er at arbejde med din indre personlige styrke, balance og evne til at reducere stress. At leve mere opmærksomt og nærværende med livets udfordringer og muligheder, at udvise venlighed og medfølelse over for dig selv og andre og at øge din livskvalitet - til glæde for dig i både dit privatliv og dit arbejdsliv.

Hos KarriereCoach tilbyder vi mindfulness i forskellige sammenhænge:

  • Vi specialdesigner forløb til virksomheder
  • Ved ønske og behov inddrager vi mindfulness i et individuelt karriereforløb
  • Vi afholder drop-in sessioner i mindfulness.

Hver onsdag (med få undtagelser) fra kl. 13.00-14.30 kan du deltage i drop-in mindfulness, uanset om du er nybegynder, erfaren eller bare nysgerrig. Vi arbejder med mindfulness i teori og praksis. Du vil blive præsenteret for grundholdningerne i mindfulness, klassiske guidede mindfulness øvelser, strategier for krop og nervesystem, hjerte og hjerne og meget mere. Se programdetaljerne nedenfor.

Hvad siger andre?


  • Karin

    Var i individuelt karriereforløb og flittig deltager i drop-in mindfulness

    ”Jeg vil SAVNE undervisningen i mindfulness og mødet/samværet med jer og det at komme i jeres hus i Viby. Især du Tove har været en stor sparring og støtte for min proces – også fremadrettet. Uden din coaching og fantastiske tilgang på både det faglige og det personlige, havde jeg ikke klaret mine udfordringer og stået der, hvor jeg er i dag.”

Underviser


Tove Kugle

Coach PCC, stress- og traumeterapeut

Gennem 30 år har Tove arbejdet med krop-sind-sammenhænge og transformative processer. Hun har fulgt Bob Moores energilære og blandt andet studeret lomi-lomi bodywork på Hawaii og gammel spirituel visdom. Tilsæt yoga, somatisk coaching, biologisk traumeterapi samt neuro-affektive metoder - så har du omtrent de metoder og inspirationskilder, Tove integrerer i sit arbejde som Professionel Certificeret Coach med mere end 3200 coachingsessioner bag sig samt i sine guidede sessioner i mindfulness.

Senest har Tove i 2019 taget kurset The Power of Embodied Transformation med Richard Strozzi-Heckler, Amanda Blake, David Treleaven med flere som undervisere.

Hør mere om mindfulness


Ring til os på +45 70 10 10 44, eller skriv direkte til Tove Kugle på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og få mere information.

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA