fbpx

LEADERS LOUNGE

Et åbent netværk for ledere

For dig der er leder og vil netværke med andre ledere

Vi mødes i Leaders Lounge
- typisk onsdage kl. 14 til 16

Nogle møder kan være online - se under hvert arrangement!


Netværket for dig, der er leder og gerne vil udfordres, udvikles, sparres med og ikke mindst mødes med andre ledere, der enten er mellem job eller søger næste udfordring - ligesom dig selv.

Forløbet er også et af Jobcentrets tilbud til ledige ledere.

Programmet varierer fra gang til gang, men der vil altid være planlagt et tema for mødet, ligesom der jævnligt vil være en gæst i form af en ekspert eller en anden oplægsholder. Det vigtigste er, at du får mulighed for at vende de udfordringer, spørgsmål og temaer, der presser sig på.

Ugens dilemma i Leaders Lounge

Står du som leder med en udfordring eller et dilemma i din virksomhed eller dit arbejdsliv, så er Leaders Lounge din mulighed for at diskutere det og få feedback fra en flok erfarne ledere fra mange brancher.

Vi har ofte et ugens dilemma på programmet, hvor du i bedste Mads & Monopolet-stil får input til, hvordan du og din virksomhed kan tackle sagen.

Tag fat i os for mere information eller send os dit dilemma direkte på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Så behandler vi det i al fortrolighed og sender dig efterfølgende et resumé af diskussionen og de overordnede konklusioner.

Kommende aktiviteter i Leaders Lounge

strategi for 2022

Livsstrategi 2022

Har du lavet en strategi for det kommende år, eller tager du det som det kommer. 

Der er masser af ubekendte vi skal deale med. Kan vi overhovedet planlægge. Har du en worst case. nye overlevelsesstrategier - eller hvordan når du det hele?

onsdag den 8. December

OBS - INGEN LEDERLOUNGE I DAG

Ingen lederlounge i dag

onsdag den 1. December

Storyselling

Storyselling handler om huskværdighed og genfortælbarhed - det er en vigtig del af branding, men ofte en glemt kunst, når du skal forhandle om dig selv eller sælge det du kan.

Det leger vi med i dag!

onsdag den 24. november

carpe diem og andet bullshit

Det er så let at gribe til floskler og forkromet snak, men forstår vores omverden egentligt hvad vi mener, eller taler vi nogle gange bare for at tale.

- og når vi slynger citater ud, kender vi så sammenhængen... Som f.eks. Carpe diem quam minimum credula postero: Grib nuet – og hav minimal tillid til fremtiden.

Måske knapt så positivt som det normalt tillægges :-)

onsdag den 17. november

Politik og ledelse

I dag står landet med nye kommunalbestyrelser, men hvad betyder lokaldemokratiet for vores lederskab og virksomhedsdrift.

Betyder valget af rådmænd noget for jeres område og kan du påvirke rådmandens arbejde.

Lad os dele gode eksempler og indspark og få ideer til, hvordan vi kan bruge det som afsæt for de næste 4 år.

 

FREDAG 29. oktober 2021 kl. 14

Fredagsleaderlounge - fredagsbar

Vi slutter oktober af med en fredagsbar med løs snak og gerne medbringende temaer, emner, personer I gerne vil have på dagsordenen de kommende måneder.

Vi sørger for der er lidt vin, vand og snacks.

6. oktober 2021 kl. 14

INGEN LEDERLOUNGE DENNE OG NÆSTE UGE

Erfaringen siger der ikke er ernogen aktivitet ugen op til skolernes efterårsferie og i den, så der er først leaders Lounge igen i uge 43.

Håber vi ses der :-)

6. oktober 2021 kl. 14

Ny ledelse nye behov for lederskab

Almindeligt netværksmøde.
Dagens omdrejningspunkt er hvordan ledelse udvikler sig lige nu. Er der noget vi, helt generelt, skal blive bedre til, og er der steder vi skal kigge hen for at finde de rigtige muligheder.

Hvad kræves der af virksomhederne og dermed af ledelserne.

29. september 2021 kl. 14

Nextt - Interim ansættelse - nu eller i fremtiden?

Vi får i dag besøg af Kresten Tranberg Johansen fra Nextt Management.

Han vil fortælle om hvordan de Interime ansættelser bliver flere og flere, og hvorfor det er en god ide. Dermed også en god idé for de rigtige mennesker at sætte sig i spil de rigtige steder.
Kresten vil fortælle lidt om sine egne indsatser og oplevelser på området - og hvordan man kan gøre sig attraktiv for både virksomhed og bureau..

Læs mere om Kresten her: https://www.linkedin.com/in/kresten-tranberg-johansen-mba-9a2a2b3/

og se mere om Nextt her: www.nextt.dk

 

22. september 2021 kl. 14

Hospitality som fag - Henrik Bille

Henrik Bille er en erfaren hoteldirektør og konsulent med speciale indenfor hoteldrift/opbygning af hoteller.

Henrik har lovet at fortælle om, hvordan det er at lede med hospitality som omdrejningspunkt - og hvad vi kan lære af det. I en tid, hvor kunden har mere magt end nogensinde før. Personalet det samme - hvordan kan man så agere og lede.

Henrik har bl.a. været med til at køre Hotel Alsik i stilling og opbygget organisation og brand. Mon ikke der også kan knyttes et par anekdoter til et byggeri/projekt, hvor der næsten opereres ud fra "the sky is the limit" :-)

22. september 2021 kl. 14

Bare rolig. Det er ikke Tørre tæsk, men derimod den model Robert Rolfsted bruger når han taler om læring og ledelse - og det gør han i dag.

Robert kalder det selv "en simpel model, der gør alt til læring ved at du som leder skaber den kultur der får alle til at voksen" - Det gør det komplicerede enkelt og det farlige ufarligt.

Robert kan kalde sig selv for entertainer, forfatter, konsulent, underviser, livskunstner og meget andet - men mest af alt er han helt sin egen.

Kom og vær med. Robert har et overskud der smitter.

1. september 2021 kl. 14

Lederen som ejer - ejeren som leder

Dagens tema dækker ret bredt over at starte som selvstændig, at være ejerleder og at at se in i mulighederne for at blive egen herre ved at købe egen biks eller købe sig ind i noget.

Uanset om man har ambitioner i den ene eller anden retning, så er ejerledelse et tema i et land, hvor 2/3 af alle virksomheder er ejerledede.

Hvad er dine erfaringer og tanker? Byd gerne ind :-)

25. august 2021 kl. 14

Sover du...nok

30 % af befolkningen angiver at de har søvnproblemer. Et voldsomt tal! Hvis man så lægger oveni, at ledere ofte sover mindre end gennemsnittet - og på samme måde lider af søvnproblemer, hvad kan det så egentligt medføre af problemer. Både for lederen/os selv, vores organisationer og i det hele taget dem omkring os.

Vi prøver at holde os vågne og tale søvn.

Kort input, snak og erfaringer.

Kaffen er klar kl. 14

18. august kl. 14

Opstart efter sommer - Kaffe og snak

Sommeren går på hæld, ferien er forhåbentligt godt overstået og hverdagen skal i gang igen. Der er sikkert tænkt store tanker hen over ferien, men hvad skal resten af 2021 gå med for dit vedkommende, og hvordan kommer du i mål med det. Lad os være nysgerrige om det i dag.

29. juni 2021 - kl. 14

Tryghed

Tryghed er nøglen til alt..

Det er måske en overdrivelse, men tryghed skaber utroligt mange positive sideeffekter. Større læring, engagement, commitment, employer branding, mindre sygefravær osv...

Flemming Mortensen har i 30+ år arbejdet som konsulent - og med at skabe tryghed i organisationer. Han har mange tanker, historier og fakta han vil øse af. SÅ kom og hør nogle af guldkornene.

Kaffen er klar kl. 14 :-)

16. juni 2021 - kl. 14

Jura - nice to know or need to know?

Ledelse er og bliver en kompleks størrelse og jura er bestemt ikke med til at gøre det lettere. Hvad skal man egentligt have styr på og skal vi selv have styr på det hele?

Hvad er dine erfaringer? Lidt input, oplæg til diskussion og forhåbentligt en masse erfaringer vi kan lære af §

 

16. juni 2021 - kl. 14

Walk and talk

Vi går en tur i den danske sommer og vender verdenssituationen - og måske får vi også fikset den :-)

Vi mødes ved KarriereCoach

9. juni 2021 - kl. 14 - KUN FYSISK

Tryghed

Tryghed er nøglen til alt..

Det er måske en overdrivelse, men tryghed skaber utroligt mange positive sideeffekter. Større læring, engagement, commitment, employer branding, mindre sygefravær osv...

Flemming Mortensen har i 30+ år arbejdet som konsulent - og med at skabe tryghed i organisationer. Han har mange tanker, historier og fakta han vil øse af. SÅ kom og hør nogle af guldkornene.

Kaffen er klar kl. 14 :-)

2. juni 2021 - kl. 14 - BÅDE fysisk og online

Leder i 2021 - trends og tendenser - hvad vil virksomhederne have

THomas Secher kommer og fortæller om sin oplevelse af, hvad virksomhederne efterspørger i 2021. Hvilken type ledere og hvad der har forandret sig - hvis noget har.

Mødet er både fysisk og online.

Online bruger du linket og koden herunder:

https://zoom.us/j/98077965736?pwd=YTZPOW5IVWRQeERJL3U5blRDNkZhZz09

Meeting ID: 980 7796 5736

Passcode: 591021

26. maj 2021 - kl. 14 - 15.30

Fysisk møde! Lederudvikling - lederens personlige udvikling

Lederudvikling og udvikling af leder - er det det samme?

De fleste glemmer at forudsætningen for at udvikle sit lederskab er at udvikle sig selv. Men hvad skal der egentligt til for at levere ledelse på det niveau og den måde du gerne vil. Hvor finder man/du udvikling og får du den sparring, "modstand på den fede måde" og ny læring som du reelt kan omsætte til egen eller lederskabets bedste.

1. september 2021 kl. 14

Walk´n talk

Det skulle blive fremragende vejr, så hvad er bedre end at få vendt verdenssituationen på en gåtur. Vi deler os op to og to (ca.) og får også et diskussionsemne.

1. september 2021 kl. 14

Lederen som ejer - ejeren som leder

Dagens tema dækker ret bredt over at starte som selvstændig, at være ejerleder og at at se in i mulighederne for at blive egen herre ved at købe egen biks eller købe sig ind i noget.

Uanset om man har ambitioner i den ene eller anden retning, så er ejerledelse et tema i et land, hvor 2/3 af alle virksomheder er ejerledede.

Hvad er dine erfaringer og tanker? Byd gerne ind :-)

19. maj 2021 kl. 15 OBS - kl. 15

Fysisk møde! Løn - hvad er den værd, og hvad er du værd.

Et af de sværeste spørgsmål for de fleste er: hvad skal du have i løn. Så bliver der vævet, mumlet og slynget et eller andet ud om, at man gerne vil have det samme som sidst, som den der var der sidst eller som lønstatistikken nu siger. Lønnen er tabuiseret og det gør det jo endnu sværere at arbejde med. Man har måske en idé om, om man er helt udenfor skiven - men ofte så er man lidt på herrens mark. Særligt når man skifter branche/sektor.

Så, hvad er dine bedste læresætninger. Hvordan forhandler man - og er det meste det bedste?

 

 

28. april

Svære samtaler

Vi kommer alle igennem det. Den svære samtale. Nogle er forberedt, nogle er det, uden det går godt og nogen er ligeglade.

Men hvordan kan man tage den svære samtale og komme ud med en positiv oplevelse - på begge sider af bordet - og er det altid meningen.

 Link til Zoom: 

https://zoom.us/j/93056558740

5. maj 2021

Syg ledelse - syge ledere

(IT-Genveje - brug Officepakken smart - dagens tema er ændret pga. sygdom)

Aldrig har så mange ledere knækket nakken. Mange har fået stressprædikatet kastet i nakken, men overbelastning er for mange en rigtigere diagnose.

Hvorfor er det egentligt kommet dertil. Er der ledere der aldrig går ned. Er det typebestemt - eller er der noget bestemt der gør udslaget for hvem der "går ned med flaget".

Fortæl din egen historie. Hvor har du været presset, hvad gjorde du, hvad kan andre lære, hvad har du lært osv.

Vi ses!

 Vi laver et forsøg med både digital og fysisk fremmøde. Vi ses!

https://zoom.us/j/93056558740

 

 

12. maj 2021

Lifedesign - kan man designe sit liv? (Fysisk fremmøde)

Karrieredesign, work-life-balance, hele mennesker hele livet..... Der er masser af tanker om, hvordan vi designer vores liv og vores karriere. Men er det egentligt muligt, på de store linjer, at beslutte sig for, hvor livet tager os hen.

Hvad har du gjort for at komme i en bestemt retning med både liv og arbejdsliv. Dårlige beslutninger og gode beslutninger andre kan lære af.

Ikke noget decideret oplæg - networking og læring af hinanden.

 

Fysisk fremmøde - vi bliver næppe så mange at vi skal splittes i flere hold for at overholde forsamlingsforbuddet på 25 :-)

OBS - FREDAG den 16. april - fysisk fremmøde

Rigtigt netværk

Nu er det altså nu...

Vi skal mødes fysisk...Lad os starte en fredag, så vi kan tillade os at kalde det en fredags"øl". Vi sørger for der er lidt at få indenbords.

Rammen er jo altså fortsat max. 10 mand. Det forventes ikke at være en udfordring. Hvis det bliver opdeles vi i 2 teams i hvert sit lokale.

Dagens tema er "netværkshistorien"

Der er dækket op fredag kl. 14

Intet krav om Coronapas - men en ønske om du er relativt nytestet. Her er feberscanning, afspritning og god afstand.

Vi ses!

24. marts 2021

Er du rigtig klog

Intelligens er en farlig størrelse at komme ind på. De fleste føler sig på nogle områder så meget på dybt vand, at de ikke tør sige de er begavede uanset de har områder, hvor de har viden, der ligger langt ud over det sædvanlige.

Er intelligens, klog og begavet det samme? Hvad skal der til før man kan sige man er klog - eller særligt begavet.

Er du rigtig klog?

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/4205498096

Meeting ID: 420 549 8096

 

10. marts 2021

Restitution

Husker du at restituere?  LINK til Leaders Lounge: 

https://zoom.us/j/99185376184

Det er måske den vigtigste disciplin indenfor både sport, ledelse og jobsøgningen - og i det hele taget i den moderne verden.

Hvad kan vi gøre for at restituere. Hvad gør det for os og ved os. Hvad gør du..del dine erfaringer om både godt og skidt og få inspiration fra andre. 

https://zoom.us/j/99185376184

17. marts 2021

Arbejdssted, arbejdstid, arbejdsforhold

Det er en foranderlig tid og mange af os arbejder hjemme. Men I forvejen var mange arbejdspladser allerede blevet løsrevet fra deres virksomhed - enten ved arbejdspladsen har folk ansat i udlandet, ved prjektansættelse og mange andre løsninger.

Men hvad betyder det for fremtiden arbejdsplads og ledelse.

 

https://zoom.us/j/96639898604?pwd=cytoVFl5dTVhM0dyNDlUNVlQTXhBQT09

Meeting ID: 966 3989 8604
Passcode: 504711

3. marts 2021

Spiritualitet og ledelse

Spiritualitet er altid et emne, der altid deler vandene.

I denne uges Leaders Lounge stiller vi skarpt på spiritualitet i en ledelsesmæssig sammenhæng. Hvad er det, hvem er det, og hvad gør det? Bruger du det - bevidst eller ubevidst?

De spirituelle ledelsesrådgivere er fuldt bookede, så nogen bruger dem, men hvad er det, de kan, og hvad er det, "vi" søger hos dem?

Kom gerne med eksempler, hvis du har nogle!

 Vær med HER: 

https://zoom.us/j/99551754437

 

ONSDAG DEN 24. FEBRUAR 2021

UGE 8 - Livsdesign og livsstrategi

Dagens Leaders Lounge – temaet er: Livsdesign og livsstrategi

Hvordan balancerer du dit liv og hvordan inkorporerer du den karriere du gerne vil have med det liv du gerne vil føre.

Der er mange spørgsmål der trænger sig på, når man skal tage valg om, hvordan man gerne vil leve sit liv. Sjovt nok er der meget få der gør sig den tjeneste at overveje det!

Gitte Melgaard fører dig igennem nogle af de refelksioner, valg og aspekter der skal overvejes!

 

Hop ind og vær med - lige her: https://zoom.us/j/99535054527

ONSDAG DEN 17. FEBRUAR 2021

UGE 7 - VINTERFERIE - INGEN LEADERS LOUNGE I DAG

I dag sker der ingenting...

Men vi er klar igen næste onsdag! Håber vi ses!

ONSDAG DEN 10. FEBRUAR 2021

Netværk - networking

Networking har mange navne og mange afskygninger - indimellem også de lidt dystre af slagsen. Insiderhandler, nepotisme og andet godt :-)
Men hvad kan det egentligt det der netværk.

Hvordan kan man bruge det, og kan man nu også tillade sig det. Er netværk noget man har, noget man arbejder sig til, noget man bare beholder når først man har det - osv.

Dagen i dag er forbeholdt networking. Hvordan bruger du netværk, hvad vil du anbefale at gøre, hvad ville du gøre hvis du XXX (turde, kunne, måtte osv)

Hop ind og vær med her: https://zoom.us/j/95495341990

Vi ses!

Onsdag den 27. januar 2021

CSR - social ansvarlighed

CSR er mange forskellige ting og kan angribes på mange måder. Men er det bare for at være søde og rare, er det for noget større end os selv - eller er det med salg for øje.

CSR kaldes bl.a. samfundsansvar, social ansvarlighed, bæredygtighed og tredobbelt bundlinje, og mange af tingene kan ses ind i verdensmålene - og det er der så mange der gør.

Men hvordan ser du dig selv som leder i den sammenhæng - og er CSR overhovedet noget der er værd at arbejde med.

Hvad er dine erfaringer, hvordan har du brugt det og kan du se nogle fordele eller ulemper i det.

 

Log ind og vær med her: https://zoom.us/meeting/register/tJcpce-qrDMpG9G7cjaZzBo9vj1-nYWhb_Br 

ONSDAG DEN 3. FEBRUAR 2021

Research, dygtighed, indsats tilsat held - Mads Christiansen fortæller om aktiemarked og meget andet

Overskriften kunne hentyde til både ledelse og jobsøgning, og der kan helt sikkert drages mange paralleler. Det er nu noget helt andet det primært drejer sig om. 

Mads Christiansen (som du kan læse lidt mere om her) fortæller om Markeder, strategier og at tage de valg der ikke er helt mainstream. "The problem of logic is it kills off magic" kunne være en sætning Mads berører!

Hop ind på Zoom og vær med!

https://zoom.us/j/93713050789

Uge 49 2. december 2020

Lederen som iværksætter - lederen i startups

Iværksætterverdenen domineres af unge mennesker med en stærk produktfaglighed eller lyst til selvstændighed, men hvorfor er der ikke flere erfarne ledere, der sætter af og bruger deres lederkraft og arbejdsomhed for sig selv? Hvorfor gør DU ikke?

De virksomheder der oftest overlever har en "rutineret styrmand" ved roret - og der er mange muligheder for at blive egen herre.

I dagens program ser vi ind i krystalkuglen og diskuterer, hvad mulighederne er, hvordan man kommer i gang, om man selv skal finde på noget nyt, eller hvad man ellers kan gøre.

Vel mødt!

Uge 46- den 11. november 2020

Sociale Medier som vigtig medspiller

I dagens LederLoung har vi besøg af Hans Christian Hellstern fra Storytelling Media. Storytelling Media styrer mange virksomheders profil på de sociale medier og har dyb indsigt i hvad der skal til, for at skabe image, branding, trafik og digitalt følgeskab.

Vi får et lille oplæg og sikkert en god diskussion om muligheder og begrænsninger og alt midt imellem :-)
Læs mere om dagens gæst her

Uge 48 - 25. november

Sexisme, chikane, mobning - hvad gør vi

2020 har været året, hvor der for alvor er sat fokus på sexisme og en lang række afarter af chikane på arbejdspladserne. Mange ledere står uden en klar plan og en klar holdning til hvornår man gør hvad, og det starter nok med vi får diskutteret, hvordan man som leder kan håndtere problemstillingerne og hvilke handlemuligheder vi har.

Dagen er fri diskussion og dilemma-snak!

9. september 2020

CSR - er det bare et buzzword i opgangstid

CSR er ikke et ord man hører helt så ofte i krisetid, så er det faktisk ikke den gevinst man taler om? - Hvor har CSR bevæget sig hen - fra, stort set, kun at handle om at hjælpe udfordrede borgere ind på arbejdsmarkedet til at være indsatser der kræver revision for at kontrollere.

6. maj - 2020 Kl. 15 -> 16

Digital Leaders Lounge

Hvad er din udfordring lige nu?

Efter flere uger med tvangsdigitalisering har mange fået aha-oplevelser og lært nye kunster. Det stiller spørgsmål til, om vi fortsætter, hvor vi slap, når vi når på den anden side af coronakrisen? Eller om vi sætter af på det, vi nu ved og har prøvet?

I dagens digitale Leaders Lounge på Zoom vender vi de forskellige udfordringer og perspektiver, alle sidder med lige nu. 

Du deltager via dette link:

https://zoom.us/j/99170034439?pwd=
ZmpIOVhBcVFYOTdTKzVCZDVIdmhlZz09

Skriv gerne til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortæl, at du deltager.

Uge 44 - den 28. oktober 2020

Bestyrelsesrejsen - hvad skal der til og hvem skal der til.

Vi får i dag besøg af Bente Damgaard som er professionelt bestyrelsesmedlem i flere bestyrelser og med i Bestyrelseskvinder.

Bente vil fortælle lidt om sit skifte fra direktionsarbejde til bestyrelsesarbejde. Hvodan man lander en bestyrelsespost, formelle forudsætninger, lidt om bestyrelsesuddannelser og meget andet godt.

Bentes egen består bl.a. af en baggrund indenfor økonomi som bla. fører forbi en stilling som CEO i en af landets største arkitekthuse, SHL, til i dag at sidde i en lang række spændende bestyrelser.

Se Bentes profil her: https://www.linkedin.com/in/bentedamgaard

 

Har du en plan for 2021

2021 kom an

 

 

Nytårsfortsæt...ikke mange tror på det bliver til noget og er måske også et lidt fortærsket begreb og er som regel noget fysisk - tabe sig eller bevæge sig osv....

Men mål for året kan man jo sagtens sætte sig for sit jobliv, sin karriere og måske sammenhængen med sit familieliv. Har du en plan, og hvordan overholder du den.

Vi er digitale igen - så send mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - så kvitterer vi straks med et link til Zoom, hvor vi mødes kl. 14

Uge 45- den 4. november 2020

"Headhunterens bekendelser"

Thomas Secher har været headhunter i ca. 25 år - heraf mange som direkør i et globalt netværk af headhuntere. Han har om nogen fingeren på pulsen i forhold til headhunting, executive rekruttering, international rekruttering - og selvfølgelig bemandingsstrategier generelt.

Thomas er i dag direktør for Tange Gruppen og Inac, der er vores executive headhunting!

Glædelig jul

Leaders Lounge ligger stille i julen - vi ses igen den 20. januar

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Tak til alle jer der har været forbi i årets løb og har været med til at udfordre, lege, networke, hjælpe og arbejde med de mange udfordringer og temaer der, trods coronaen, har været på dagsordenen.

Jeg ser frem til et 2021 som næsten kun kan blive bedre 🎄

 

2. september 2020

Corona - udviklingsplatform eller afviklingsplatform?

Omstilling er kodeordet for mange - men hvordan? Kræver omstilling omstillingsparate ledere? Kommer omstilling kun fra lederen, eller kan man inddrage medarbejderne i udviklingsprocessen?

Skriv gerne til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortæl, at du deltager.

 

11. marts 2020

Kompetencerne i spil

Dagens omdrejningspunkt er Peter Nørgaard, som er frisør og iværksætter.

Udover at Peter gerne giver et par fif til, hvordan man spotter trends og "fitter in" med den rette business styling, vil han byde ind med al sin viden om, hvordan man skalerer sin forretning, samt hvordan man kan gøre det større, smartere og bedre. Vi står samtidig parate med vores mange års erfaring med iværksætteri og er parate til at besvare og diskutere samme spørgsmål.

Tjek gerne Peter ud på på www.pnoergaard.dk.

Uge 47 - 18. november

Iværksætteri - er det en vej

Uge 47 er Iværksætteruge, og ugens tema er derfor iværksætteri. Mange ledere overvejer at gå iværksættervejen, men hvornår er du iværksætter og iværksættertype.

Hvem får succes, hvad er mulighederne osv. 

Der er, selv som rutineret leder, mange spørgsmål, mange muligheder og sikkert mange svar. 
I dag prøver vi i fællesskab at afdække nogle af dem.

En lille intro

Et lille dilemma/iværksætterhistorie

Egne historier 

- og fri diskussion/networking

12. maj 2020

Corona og arbejdsmarkedet

Hvor står arbejdsmarkedet lige nu, og hvordan kan vi bruge det på en konstruktiv og fremadrettet måde?

Der er mange positive udmeldinger om, at coronakrisen ikke har påvirket arbejdsmarkedet så voldsomt, som man kunne forvente og frygte. Men hvordan oplever vi - og I - situationen? Hvordan skal man angribe situationen som leder, og hvilke særlige kompetencer kræves der for at sætte sig selv i spil i erhvervslivet lige nu?

23. september 2020

Politik og lederskab

Lederen har i sig selv magt - men hvordan kan man bruge den magt positivt. Hvad betyder det for virksomheden at lederne forstår at gøre den til et konstruktivt redskab - og hvordan kan man stå som en dygtig og stærk leder med autoritet - uden at stille sin magt til skue.

Også set i tidens kedelige historier om magtmisbrug og sexisme har emnet en vis relevans.

16. september 2020

Diskrimination - kan vi lade være

Diskrimination er en svær størrelse at håndtere, for hvad er det egentligt. Uanset om det handler om handicap, alder, køn, race, udseende osv, så er der i hver kategori masser af mulighed for ubevidste valg og også at nogen føler sig fravalgt/diskrimineret eller mere populært krænket.

Når nogen tilvælges, så fravælges nogen - men er det bevidst, får den bedste altid opgaven/jobbet eller er der noget automatik i vores valg.

26. februar 2020

Spiritualitet og ledelse

Spiritualitet er altid et emne, der deler vandene.

I denne Leaders Lounge stiller vi skarpt på spiritualitet i en ledelsesmæssig sammenhæng. Hvad er det, hvem er det, og hvad gør det?

De spirituelle ledelsesrådgivere er nemlig fuldt bookede, så nogen bruger dem, men hvad er det, de kan, og hvad er det, "vi" søger hos dem?

 

19. februar 2020

Forretningsmodeller i 2020

Er forretning business as usual - eller skal man som leder tænke i nye baner for at begå sig?

Forandring har altid været et must og et vilkår. Netop derfor kan det være svært at gennemskue, om mulighederne og tankerne reelt er nye eller anderledes i 2020 sammenlignet med 2000. Og i så fald hvordan?

Lad os dele tanker og erfaringer og se på nogle af de forretningsmodeller, der er kommet til og har succes i disse år.

 

5. februar 2020

Giv erfaringer videre - erfaringer du gerne havde haft

Livet leves forlæns, men opleves baglæns, skrev Søren Kirkegaard.

Det samme kunne man godt sige om joblivet og karrieren. Hvad ville du for eksempel gerne have vidst tidligere? Og kan andre mon lære af det?

Det er populært at dele sine fejl, og der afholdes ligefrem workshops, foredragsaftener og meget andet med fejl som udgangspunkt. 
Vær med til at koble tingene sammen og lære af fejlene i liv og joblvi: Lad os fejre dine største fejltagelser og det, du har lært af dem!

22. januar 2020

Netværk for netværkets skyld

Hvad bidrager du med der, hvor du er nu, og kunne du egentlig uden omkostninger bidrage med mere til dit netværk?

Der er desværre mange, der tænker netværk for sent, og som oplever svagheden i ikke at havde budt ind, når man kunne. Senere skal de selv bruge netværket og opdager, at karmakontoen pludselig står i minus.

Dagens tema er dig og dit netværk, herunder hvad du vil med netværk, hvad du vil bidrage med og spørgsmålet: What's in it for us?

15. januar 2020

Ledelse i 2020

Sker der noget, bare fordi det nu hedder 2020?

Næppe, men der er til gengæld ingen tvivl om, at ledelse i 2020 skal udvikle sig, simpelthen fordi verden er kompleks.

Hvordan passer man på sig selv som leder i et moderne krydspres? Hvordan overlever man i en uforudsigelig verden?

Dagens session handler om ledelse, om stress og om overlevelse.

18. december 2019

Julelounge med æbleskiver

Som det efterhånden er en tradition, mødes vi og ønsker hinanden god jul over en gang gløgg og æbleskiver.

Tag en ven under armen - vi laver gerne en liter ekstra.

11. december 2019

Hardcore rekruttering og headhunting

Hvordan bliver du fundet af headhunteren?

Med 20 års rekrutteringserfaring er Claus Fromholt mere end fuldbefaren. Han har rekrutteret executives i Lego, specialister i Systematic, været HR-chef i en ejerledet virksomhed og headhunter i konsulentbranchen.

Claus vil i dag øse af de erfaringer, han har gjort sig under sine forskellige hatte, og komme med nogle bud på, hvad du kan lægge vægt på, hvis du vil fange interessen hos dem, der ikke laver andet end at rekruttere.

4. december 2019

Hårdt arbejde versus talent

Hårdt arbejde spiser talent til morgenmad - eller gør det?

Leo Smith har gennem mange år arbejdet med og forsket i HR- og ledelsesrelaterede emner. Senest er han startet som konsulent i en  virksomhed, der har talent som omdrejningspunkt. I dagens Leaders Lounge holder han oplæg om talent versus hårdt arbejde med basis i fakta og forskning om emnet.

Find Leo på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/leo-smith-8a3ab123/

 

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA