fbpx

Skal vi hjælpe dig med at gøre din iværksætterdrøm til virkelighed?

Gennem de sidste 12 år har KarriereCoach tilbudt iværksætterrådgivning. Vi oplever, at flere og flere mennesker vælger iværksætteri som vejen til at opnå et godt og meningsfuldt arbejdsliv. Derfor har vores indehaver Morten Tange taget skridtet videre og har åbnet IværkCenter. IværkCenter byder på kontorpladser, netværk, rådgivning og workshops målrettet iværksættere - samlet på ét sted!

Du kan læse meget mere om IværkCenter ved at klikke dig videre herunder.  

Videoer for iværksættere


Forløb for iværksættere


Insight Out

Et afklarende forløb for ledige, der overvejer at blive iværksættere

Vil du gerne være din egen chef, og er du ledig på arbejdsmarkedet? Så er det måske nu, du skal starte et liv som freelancer eller selvstændig. Iværksætteri behøver ikke omhandle store opfindelser eller ønsket om at sælge for millioner. Men uanset hvad din drøm er, kræver det planlægning, viden, nye færdigheder, mod og selvtillid.

Hos KarriereCoach har vi sammensat et forløb, hvor vi både arbejder med, hvordan du bruger dig selv bedst, får udviklet dine idéer og omsat det til salg og kunder. I løbet af seks uger kommer vi omkring en række emner, som har stor betydning for, at du lykkes som freelancer eller iværksætter. Succeskriteriet for Insight Out er ikke at skabe en række nye iværksættere, men at hjælpe med at skabe et klart billede af, hvad du skal igennem, hvis du vælger at blive det. Det er dermed et afklarende jobsøgningsforløb, som klæder dig på og tilfører dig stor værdi – også selv om du ikke efterfølgende vælger at gå iværksættervejen.

Du skal være ledig og tilmeldt Jobcenter Aarhus for at kunne deltage.

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA