fbpx

Fra kontanthjælpsmodtager til iværksætter

Kender du Tove? Hun er en sej sygeplejerske og sexolog, som har startet sin egen virksomhed ’Be Life’, hvor hun bl.a. arbejder med hudsult og tilbyder berøringsmassage.

Hver torsdag underviser hun og giver massage til de hjemløse hos Værestedet i Aarhus. Ove Abilgaard, leder af Værestedet, er overrasket over, at det er blevet så stor en succes. Ove fortæller i en artikel, som dr.dk har udgivet:

”Hun skrev om det der berøring, og jeg tænkte, at på værestedet er folk lidt hårde typer og hjemløse (…) Det er virkelig fantastisk at se på, hvordan en af vores brugere bare ligger helt stille og nyder det."

Toves iværksætterrejse startede for godt et år siden i et forløb hos KarriereCoach. Nu er hun fast inventar med kliniklokale i vores kontorfællesskab IværkCenter. Det har været en stor fornøjelse at følge hendes udvikling.

Hvis du vil læse mere om Toves arbejde på Værestedet, og hvorfor berøring er så vigtigt for os mennesker, så kan du læse hele DR’s artikel lige her.

> Læs DR's artikel

Vil du vide mere?

Skal vi hjælpe dig godt i gang med at kickstarte din iværksætterdrøm? Kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller 70 22 29 23 for at høre mere.

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA