fbpx

Hjælp til outplacementforløb

Det er aldrig nemt at blive afskediget. Det kræver ofte støtte og redskaber at kunne søge mod et nyt job.
 
Ved at få den opsagte i outplacementforløb giver du din opsagte medarbejder en værdifuld mulighed for at få hjælp til afskedigelsen.
 
Outplacement hjælper med at få den opsagte videre i job, men faktisk hjælper det også på virksomhedens fremtidige rekrutteringer. Ved at anvende outplacement viser virksomheden, at de gør et godt stykke arbejde for deres ansatte - også når de ikke skal være der længere.
 
Vi hjælper virksomheder med udvælgelsen og at kommunikere internt. Uanset om det er en enkelt fyring eller en større fyringsrunde, kan Karrierecoachs outplacement afdække behovet. Nogle har brug for at komme hurtigt videre i job, hvorimod andre har brug for flere konkrete værktøjer. Vores specialister har stor erfaring med at gå ind på de forskellige niveauer og behov og sørger for, at den opsagte medarbejder kommer godt videre efter afskedigelse.
 
Lad os gøre det nemmere at håndtere situationen. Kontakt os på +45 70 10 10 44 eller send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 🤝
🔗Vores hjemmeside: https://bit.ly/35fd1OQ

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA