fbpx
Masterclass i Jobsøgning

Masterclass i Jobsøgning

Masterclass i Jobsøgning

Er du ny i jobmarkedet? Synes du, det er svært at skrive CV og ansøgninger? Og kribler du for at komme i gang? Så er e-learningskurset i Masterclass i jobsøgning noget for dig.
Masterclass i jobsøgning tager dig gennem fem moduler, hvor du med video tutorials, øvelser og fact sheets lærer, hvordan du bliver en mere effektiv jobsøger. Som et ekstra plus du kan booste din jobsøgning, hvornår og hvor end det passer dig.
 
Blandt andet fokuserer vi på, hvad du kan. Ved at lære om din adfærd, gøre op med dine svagheder og styrker kan du formulere dine værdier og kompetencer klart og tydeligt for en arbejdsgiver. For når du søger job, er det nødvendigt at kende til din jobtype, og hvilken branche du kan se dig selv i.
 
Længere henne i forløbet vil du lære at kommunikere din profil og værdi for virksomheden i CV, ansøgninger og på LinkedIn. Du får adgang til vores intranet, hvor du blandt andet kan finde ny inspiration i skabeloner og tidligere motiverede ansøgninger, som har givet job.
 
Fra mandag den 15. marts 2021 kan forløbet også tages på engelsk.
 
Lyder det som noget for dig? Så lad os kickstarte din jobsøgning!
 
Læs mere om vores tilbud og tilmeld dig for kun 1.495 kr.:

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA