fbpx

Nyhed fra KarriereCoach: Vi er nu en del af Tange Gruppen!

Vi er meget stolte over at kunne fortælle, at KarriereCoach er blevet en division i Tange Gruppen. Tange Gruppen er en ny samling af fire velkendte brands, der forener de stærkeste danske kompetencer inden for bl.a. ledelse, organisationsudvikling, strategiimplementering, rekruttering, talentudvikling, karriererådgivning, arbejdsliv og trivsel. 

I Tange Gruppen finder du udover KarriereCoach de tre andre divisioner INAC Executive Search DenmarkPotential in Action og Add Value.

Du vil hos KarriereCoach stadig møde det samme professionelle team, der brænder for at hjælpe mennesker til et godt arbejdsliv. Nu er vi blot en del af en stærk gruppe, hvor vi bruger hinandens kompetencer og viden til at skabe maksimal værdi for de mennesker og virksomheder, som vi er i berøring med hver eneste dag.

Vil du vide mere?

Har du brug for at tale med os? Vi er stadig at fange på 70 22 29 23 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

> Læs mere om Tange Gruppen her

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA