fbpx

Kom til Grand Opening af Iværkcenter

Hos KarriereCoach har vi en fantastisk nyhed!

Torsdag d. 26. april slår vi dørene op og fejrer åbningen af IværkCenter - og du er inviteret! Den røde løber bliver rullet ud, champagnen bliver poppet, og du får muligheden for at se lokalerne, mærke stemningen og fællesskabet i huset.

Gennem de sidste 12 år har KarriereCoach tilbudt iværksætterrådgivning. Vi oplever at flere og flere mennesker vælger iværksætteri som vejen til at opnå et godt og meningsfuldt arbejdsliv. Derfor har vores indehaver Morten Tange nu taget skridtet videre og åbner IværkCenter, som er Aarhus’ nye kontorfællesskab. Et kontorfællesskab hvor der er fokus på fællesskabet, og hvor vi sammen skaber de helt rette rammer. Med en plads i IværkCenter gør vi det muligt for dig at holde udgifterne nede og gejsten oppe. Vi tilbyder byens billigste priser, hvor du kan leje en plads fra 250 kr. om måneden, samtidig med at du er omgivet af andre passionerede iværksættere.

”Med åbningen af IværkCenter går en mangeårig drøm i opfyldelse. Jeg har længe drømt om at skabe et iværksættermiljø, hvor alle kan være med. Min egen iværksætterrejse startede i mit private hjem med et skrivebord i kælderen. Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er som iværksætter at have de rette rammer til at kunne udleve sin drøm som selvstændig”, siger Morten Tange.

Er du interesseret, nysgerrig eller vil du bare gerne fejre dagen sammen med os? Tag din ven eller kollega under armen og kig forbi mellem kl. 14-17 til Grand Opening på Skaberborgvej 213 i Viby J. 

Vi glæder os til at se jer!

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA