Drop-in mindfulness

Mindfulness øger din mentale robusthed og fleksibilitet


At praktisere mindfulness er at arbejde med din indre personlige styrke, balance og evne til at reducere stress. At leve mere opmærksomt og nærværende med livets udfordringer og muligheder, at udvise venlighed og medfølelse over for dig selv og andre og at øge din livskvalitet - til glæde for dig i både dit privatliv og dit arbejdsliv.

Hos KarriereCoach tilbyder vi mindfulness i forskellige sammenhænge:

  • Vi specialdesigner forløb til virksomheder.
  • Ved ønske og behov inddrager vi mindfulness i et individuelt karriereforløb.
  • Vi afholder drop-in sessioner i mindfulness.

Hver onsdag (med få undtagelser) fra kl. 13.00-14.30 kan du deltage i drop-in mindfulness, uanset om du er nybegynder, erfaren eller bare nysgerrig. Vi arbejder med mindfulness i teori og praksis. Du vil blive præsenteret for grundholdningerne i mindfulness, klassiske guidede mindfulness øvelser, strategier for krop og nervesystem, hjerte og hjerne og meget mere.

Online mindfulness under coronakrisen

Vi afholder stadig drop-in mindfulness om onsdagen, men under coronakrisen foregår den online. Det sker for både at kunne imødekomme efterspørgslen og kravet om sikkerhed og smitteforebyggelse.

Hvis du ønsker at deltage i vores online mindfulness, skal du blot sende en e-mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Så kvitterer hun med et link til programmet Zoom, hvor du kan logge dig på og deltage i onsdagssessionen.

Det er gratis at deltage for alle i denne coronatid.

  • Karin

    Var i individuelt karriereforløb og flittig deltager i drop-in mindfulness.
    ”Jeg vil SAVNE undervisningen i mindfulness og mødet/samværet med jer og det at komme i jeres hus i Viby. Især du Tove har været en stor sparring og støtte for min proces – også fremadrettet. Uden din coaching og fantastiske tilgang på både det faglige og det personlige, havde jeg ikke klaret mine udfordringer og stået der, hvor jeg er i dag.”

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

FÅ INSPIRATION, NYHEDER OG VIDEN DIREKTE I DIN INDBAKKE

Nyhedsbrev

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA