OUTPLACEMENT

Hjælp til at komme godt videre for
opsagte medarbejdere

For dig der er opsagt og skal i outplacement

Kom godt videre i din karriere


Mange mennesker oplever på et tidspunkt i løbet af deres karriere at blive afskediget. Det er sjældent en glædelig hændelse for hverken den opsagte eller for virksomheden. Med professionel outplacement gør vi det lettere for dig at håndtere situationen og komme godt videre.

Vores outplacement henvender sig til opsagte medarbejdere uanset niveau. Et forløb består typisk både af individuel karriererådgivning med en personlig rådgiver, sparring per telefon og e-mail samt workshops.

Vores kompetente konsulenter har gennem de sidste 12 år leveret mere end 10.000 rådgivningssamtaler og outplacementforløb. Derfor har vi de bedste forudsætninger for, at du i et samarbejde med os kommer sikkert videre i din karriere. Vi bruger vores store erfaring til din fordel, men bygger altid forløbet op omkring din individuelle situation.

Tre vigtige spørgsmål

Hvad vil du egentlig?

Er du blevet opsagt, skal du finde ud af, hvad du gerne vil, så du kan sigte efter det rigtige næste job.

Outplacement giver dig afklaring og retning med hensyn til dine karriere. Du får tid og rum til at overveje dine ønsker, og den professionelle sparring kan give dig indblik i muligheder, du ikke selv havde overvejet. Den kan også sikre, at du ikke træffer et forhastet valg eller sætter et urealistisk mål for din jobsøgning.

Hvad kan du bidrage med?

Når du jagter dit næste jobmål, skal du være meget bevidst om, hvad dine kompetencer er, og hvordan du bruger dem.

Outplacement hjælper dig gennem en grundig kompetenceafklaring. Du får overblik over, hvad du kan og gør - og hvordan det adskiller sig fra andre på arbejdsmarkedet. Det gør dig i stand til at præsentere din opgaveløsning, værdiskabelse og unikhed i et job. Du kan også få hjælp til, hvordan du konkret skal formulere dig.

Hvordan kommer du derhen?

Med jobmål og kompetencer på plads skal du lægge en god plan for, hvordan du skal søge dit næste job.

Outplacement giver dig uvurderlig ekspertviden om jobsøgning og en masse praktiske værktøjer, ligesom du får hjælp til at lægge en smart og effektiv plan. De jævnlige møder med din karriererådgiver giver dig automatisk en struktur og et aktivitetsniveau. Det sikrer, at du får omsat viden til praksis og udnytter din tid.

Hvad indeholder outplacement?


Der er ikke én facitliste og ikke kun én metode inden for outplacement, for det optimale forløb kommer helt an på, hvem du er, og hvor du gerne vil hen.

I et forløb hos os vil du altid møde vores tre overordnede spørgsmål, som du kan se ovenfor. Derudover bygger vi din outplacement op, så den tager hensyn til dine egne behov og ønsker. Det sker ved at udvælge og kombinere nogle af de elementer, du kan se i højre side. Et individuelt afsæt og tilpasning til situationen er i vores erfaringer afgørende for, at du kommer succesfuldt videre. Og så giver det også et mere personligt, behageligt, trygt og dybdegående forløb for den enkelte.

Vores erfaringer viser, at opsagte medarbejdere, der gennemgår et sådant outplacementforløb, har markant bedre mulighed for hurtigt at komme i nyt og relevant job end de, der ikke har gennemgået et forløb.

Mulige elementer

 • Afklaring af din motivation og dine jobønsker
 • Identifikation af dine kompetencer
 • Analyse af din personlighed og adfærd
 • Sparring på din strategi og karriereplanlægning
 • Træning i finde og bruge dit personlige brand
 • Udformning af CV og ansøgninger (dansk og engelsk)
 • Hjælp til sociale medier i din jobsøgning, især LinkedIn
 • Hjælp til uopfordrede ansøgninger og networking
 • Brug af vores netværk af headhunter-, vikar- og rekrutteringsbureauer
 • Forberedelse og sparring på jobsamtaler
 • Erhvervspsykologisk rådgivning (ved særlige behov)

Hvad siger andre?


 • Stine Munk-Rechnitzer

  Kommunikations- og marketingschef hos Bizbrains A/S

  “Da min afdeling på min tidligere arbejdsplads blev nedlagt, benyttede jeg chancen til at finde ud af, hvad jeg godt kunne tænke mig at arbejde med fremover. I den proces havde jeg brug for nogen, der kunne guide mig, for det der med at mærke efter - sådan helt ind til benet - var ikke så nemt. Derfor kontaktede jeg KarriereCoach, og det har jeg bestemt ikke fortrudt! Min rådgiver Mette Høy sporede sig lynhurtigt ind på, hvordan hun kunne hjælpe mig videre i min karriere, og jeg er imponeret over, hvor langt vi nåede allerede den første gang, vi mødtes. Mette er top professionel, og så er hun samtidig utrolig menneskevarm og behagelig".

 • Tina Kurtik

  HR Manager hos Progressive

  "Det er afgørende i mit valg af outplacementleverandør, at hver eneste medarbejder får den rigtige individuelle hjælp mod det næste job. I min tid som HR Manager hos Progressive, har KarriereCoach uden tvivl været den bedste professionelle karriererådgiver, jeg har samarbejdet med. De er fleksible, dedikerede og går til opgaven med stor indlevelse og individuel rådgivning - altid klar til en ekstra indsats i en sårbar situation. Derfor får KarriereCoach mine bedste anbefalinger.”

Outplacementrådgivere


Morten Tange er ansvarlig for al outplacement i KarriereCoach, og det vil typisk være ham, du møder først, når du skal i outplacement hos os. Morten har arbejdet med outplacement over en meget lang årrække og har stor erfaring med at hjælpe forskellige mennesker godt videre efter en opsigelse.

Morten Tange

Karriererådgiver
og indehaver

Forløb for topledere

Vi tilbyder også Executive Outplacement, som er målrettet opsagte topledere. Det foregår hos vores søsterorganisation INAC Executive Search Denmark, der ligesom os er en division i Tange Gruppen.

Hør mere om outplacement


Ring til os på +45 70 22 29 23 eller skriv til os og få mere information.

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA