Karriererådgivning

Rådgivning, coaching og
sparring på din karriere

For dig der har brug for professionel sparring på job og karriere

Vi tilbyder personlig karriererådgivning, uanset hvor du er i dit arbejdsliv


Dagens arbejdsmarked stiller store krav til os som personer, uanset om vi allerede er i job eller søger efter et. Fra proaktiv udvikling af vores kompetencer eller branding af os selv som medarbejdere til håndteringen af organisatoriske forandringer møder vi et væld af ting, vi skal være gode til. På samme tid rummer arbejdsmarkedet mange chancer, som det kan være svært at navigere i.

På et eller andet tidspunkt i løbet af dit arbejdsliv vil du opleve at stå over for nye muligheder, udfordringer eller måske et ønske om at gå helt nye veje. I sådanne situationer kan personlig karriererådgivning være det, der hjælper dig til at sætte handling bag idéerne. Vores karriererådgivning er et sparringsforløb, der handler om at sætte dit arbejdsliv eller dit næste job først.

Sådan sikrer vi dig den bedste rådgivning


Et professionelt karriererådgivningsforløb hos KarriereCoach tager udgangspunkt i dig, din situation og dine behov. Gennem sparring, rådgivning og konkrete værktøjer finder vi sammen ud af, hvad du kan, hvad du gerne vil, og hvordan du kommer derhen. Vi kender til alle aspekter af karriererådgivning og kan rådgive inden for en lang række temaer og emner.

Hos KarriereCoach er det yderst kompetente og erfarne konsulenter, der står for vores personlige forløb. Vi finder den rådgiver, som matcher dine behov bedst og sammensætter et program, som er tilpasset dig. Du er sikret en sparringspartner hele vejen gennem din proces, så du kan blive klædt godt på til din videre vej.

Betragt os som agenterne i dit arbejdsliv, der hjælper dig med at identificere de muligheder og træffe de valg, som er rigtige for dig.

Mulige temaer og emner

 • Karriereretning og branche
 • Kompetenceafklaring
 • Motivation og trivsel
 • Personlig branding
 • CV og ansøgninger
 • Brug af LinkedIn
 • Uopfordrede ansøgninger
 • Præsentationsteknik
 • Networking
 • Jobsamtaler
 • Jobsøgningsplan

Pris for privatpersoner

1 session á 1 time for 1.250,- inkl. moms

3 sessioner á 1 time for 3.000,- inkl. moms

Pris for virksomheder

1 session á 1 time for 1.500,- ekskl. moms

Mængderabat eller pakkepris efter aftale.

Jobsøgning

Jobsøgningsforløb for ledige


Vi afholder også en række holdforløb og kurser for dig, der mangler redskaber, motivation eller viden til forfølgelsen af din karrieredrøm. Forløbene tilbydes i samarbejde med Jobcenter Aarhus, hvorfor du kun kan deltage, hvis du er ledig og tilmeldt jobcenteret.

Udvalgte råd om jobsøgning


Karriererådgivere


Vores karriererådgivere har mange års erfaring med coaching og sparring på karriere og jobsøgning. De har arbejdet med et bredt udvalg af fagområder og personligheder, og de er dygtige til både at støtte og udfordre dig, så du kommer tættere på din drømmekarriere i praksis. De sætter alle nærvær og empati højt.

Morten Tange

Karriererådgiver
og indehaver

Allan Nielsen

Karriererådgiver
og seniorkonsulent

Birgitte Stengaard

Karriererådgiver, coach
og præsentationsspecialist

Hør mere om karriererådgivning


Ring til os på +45 20 78 44 24 eller skriv til os og få mere information.

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

TILMELD DIG OG FØLG MED

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Tange Gruppens nyhedsbrev for at følge med i vores viden og aktiviteter i KarriereCoach og de andre divisioner.

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA