WORKSHOPS
- For dig der gerne vil lære nyt

FREMDRIFT PÅ FORMEL

Workshoppen FREMDRIFT PÅ FORMEL er designet til dig, der ønsker fornyet energi til at skabe fremdrift og handling i dit liv

Vi kender alle følelsen af at stå i en situation, hvor antallet af muligheder eller udfordringer hober sig op. Begge situationer kan føre til stilstand – også selv om det er langt fra det, man ønsker. Workshoppen Fremdrift på formel er designet til dig, der ønsker fornyet energi til at skabe fremdrift og handling i dit liv.

DIT UDBYTTE

 • På workshoppen dykker vi ned i visioner, værdier og mentalitet og sætter ord på.
 • Vi ser nærmere på de forskellige parametre, som er vigtige for at kunne skabe fremdrift. Lige fra drivkraft og motivation til arbejdsrelationer, strategi og planlægning.
 • Samtidig giver vi dig de værktøjer, der skal til for at skabe handling.
 • I løbet af workshoppen skal vi ikke kun tale, men også handle. Du kan derfor forvente at gå fra dagens workshop med en handleplan, som hjælper dig til at realisere dine ønsker.

OM KONSULENTEN
Konsulent Tom Johansen hjælper dagligt andre mennesker med at finde vejen til at realisere deres drømme. Hans evne til at omsætte tanke til handling er til stor inspiration for de mange mennesker, han rådgiver. Tom beskæftiger sig primært med iværksætteri, kompetenceudvikling og forretningsstrategi.

 PRAKTISKE INFORMATIONER


Dato og tidspunkt: Kommer forår 2019 

 

STYRK DIN PERSONLIGE GENNEMSLAGSKRAFT

Workshoppen STYRK DIN PERSONLIGE GENNEMSLAGSKRAFT er for dig, som mangler mod og teknikker til at stå skarpt i din præsentation.

Uanset om du skal til jobsamtale, afholde en præsentation, undervise, sælge, rådgive eller tale foran et publikum – så er en stærk personlig gennemslagskraft med til at sikre et godt resultat. Workshoppen er for dig, der ønsker at styrke din personlige fremtræden og dit mundtlige potentiale, men som mangler mod og teknikker til at stå skarpt. Kom med på en energifyldt workshop, hvor vi sætter fokus på din personlige power.

DIT UDBYTTE

 • På workshoppen får du indblik i de teknikker, som skal til for at slå igennem i din præsentation. Uanset om du skal tale foran et større eller mindre publikum.
 • Du får de helt rette kommunikative og retoriske værktøjer til at stå skarpt i din tale og i dit kropssprog.
 • Gennem øvelser arbejder vi med både din personlige fremtræden og stemmetræning.
 • Vi lærer dig at indtage ’scenen’, opretholde modtagers opmærksomhed og være mere selvsikker i din præsentation.

OM KONSULENTEN
Konsulent Birgitte Stengård har gennem en menneskealder trænet sangere, skuespillere, undervisere, sælgere, ledere, præster, psykoterapeuter, advokater og jobsøgere i mundtlig kommunikation, kropssprog og personligt udtryk. Glæd dig til tre timers levende og inspirerende workshop.

 


PRAKTISKE INFORMATIONER

Dato og tidspunkt: Kommer forår 2019

IVÆRKSÆTTERIETS DNA

Workshoppen IVÆRKSÆTTERIETS DNA er for dig, der er i tvivl om, hvad det kræver at gøre din iværksætterdrøm til virkelighed.

Mange drømmer om at blive iværksætter, men for mange bliver det ved drømmen. Workshoppen er for dig, der går med tankerne om at blive iværksætter, eller som lige er begyndt på rejsen. Du er i tvivl om, hvad det egentlig kræver at gøre din drøm til virkelighed, og hvordan du får taget de første spæde skridt på en lang rejse. Er succesfuldt iværksætteri virkeligt betinget af en 80 timers arbejdsuge, og risikovillig investorkapital eller findes der andre veje. Det er lige præcis det, som workshoppen IVÆRKSÆTTERIETS DNA sætter fokus på.

DIT UDBYTTE
Som iværksætter skal du have mange forskellige kasketter på. På workshoppen får du indsigt i og viden om de overordnede processer, som det indebærer:

 • Planlægning og handling: Tid er din vigtigste ressource - lær at prioritere og arbejde fokuseret og effektivt.
 • Relationer og salg: Lær hvordan dit møde med andre mennesker kan føre til din største ordre.
 • Branding, markedsføring og PR: Lær hvordan du bedst muligt kan synliggøre og præsentere dig selv og din virksomhed.
 • Forretningsstrategi og udvikling: Du får indsigt i de strategiske processer, du skal dykke ned i for at sikre en fornuftig og solid forretning. 

OM KONSULENTEN
Konsulent Tom Johansen hjælper dagligt andre mennesker med at finde vejen til at realisere deres drømme. Hans evne til at omsætte tanke til handling er til stor inspiration for de mange mennesker, han rådgiver. Tom beskæftiger sig primært med iværksætteri, kompetenceudvikling og forretningsstrategi.

 


PRAKTISKE INFORMATION

Forår 2019

TRIVSEL OG SELVLEDELSE

Workshoppen TRIVSEL OG SELVLEDELSE er for dig, der ønsker selv at tage ansvar for at skabe trivsel i dit liv.

Hvordan bruger du dig selv og dine ressourcer i hverdagen? Workshoppen er for dig, der ønsker selv at tage ansvar for at skabe trivsel i dit liv. Forskningen viser, at ca. halvdelen af det, vi har med os i livet er genetisk begrundet, og dermed noget, vi ikke kan gøre noget ved. Det betyder til gengæld, at vi har vores egen fri vilje til at gøre noget ved den anden halvdel. Der er altså rigtig god mulighed for selv at være medskaber til, hvordan du forvalter dit liv, og hvor høj grad af trivsel, du opnår.

DIT UDBYTTE

På workshoppen får du indsigt i og værktøjer til at arbejde med:

 • Større balance, mere nærvær, bedre relationer og større selvkontrol.
 • Ændring af gamle, uhensigtsmæssige mønstre.
 • Mulighed for at øge din livskvalitet og bevidstheden om, hvordan du selv sidder i førersædet i dit liv.

OM KONSULENTEN
Tove Kugle er professionel certificeret coach (PCC) fra International Coach Federation (ICF). Gennem sine 9 år i KarriereCoach har hun udført mere end 2800 coachingsessioner med ledere, medarbejdere, jobsøgende og stressramte. Tove har undervist i emner som ’Livskraft’ og ’Det personlige lederskab’, og hun arbejder med mindfulness, yoga samt stress- og traumehåndtering. Tove har en unik viden om sammenhængen mellem krop og sind og giver i denne workshop nogle bud på, hvordan vi kan lede os selv i en moderne tid.

 


PRAKTISKE INFORMATIONER

Forår 2019

AARHUS

Skanderborgvej 213, 1. sal

8260 Viby J.

AALBORG

Fjordgade 8 

9000 Aalborg

KØBENHAVN

c/o Regus 

Rådhuspladsen 16

1550 København C

KONTAKT OS

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.