Trivsel og mental sundhed

For dig der gerne vil have et godt arbejdsliv

Stress er dyrt – både menneskeligt og økonomisk for virksomheden.


Det moderne menneskes vilje til at presse sig selv er højere end nogensinde. For høj. Vi har et historisk højt antal ressourcestærke medarbejdere, som må sygemeldes over kortere eller længere tid. Ikke fordi de ikke er stærke, men fordi de netop er stærke - bare i for lang tid. Det kan både være udfordringer i arbejdslivet eller personlige forhold, der gør at kroppen siger fra.

Ét er helt sikkert. Vi bliver syge, hvis vi lader for meget negativ stress påvirke os over for lang tid. Og det er der desværre en stigende samfundstendens til, at vi gør. Hver dag er mere end 35.000 medarbejdere sygemeldte i danske virksomheder pga. forskellige arbejdsrelaterede årsager og mere end 430.000 mennesker oplever alvorlige symptomer på stress hver dag (kilde: Stressforeningen).

Stress er dyrt – både menneskeligt og økonomisk for virksomheden.

Trivselsforløb designet til mennesker og virksomheder


Hos KarriereCoach har vi arbejdet med mental sundhed, stress- og trivselsrelaterede problematikker i erhvervslivet i 13 år. Fordi vi mener, at mennesker skal have et godt arbejdsliv. Vi har et helt trivselsteam, som til hverdag arbejder professionelt med at hjælpe andre mennesker til et mentalt sundt og bæredygtigt arbejdsliv - både i forhold til at forebygge og komme godt tilbage efter krisen har ramt. Tilsammen har de har flere tusinde coaching og rådgivningssessioner bag sig og afholder skræddersyede workshops og kurser både i huset og ude i virksomheder. Det kan fx være en tre-timers workshop, hvor fokus særligt vil være på:

  • At skabe trivselsskabere og stressspottere i praksis ude i virksomheden.
  • Et fælles trivselssprog for virksomhedens ansatte.
  • At sætte fokus på ledernes eget stressberedskab.

Tilgangen er dog altid den samme. Vores specialister coacher og rådgiver altid ud fra den konkrete situation samt et helhedsbillede af mennesket, hvor både hjerne, hjerte og krop danner rammen.

Vores specialister er særligt udvalgte ud fra to kriterier. Faglig ekspertise og personlig erfaring med stress. De har tidligere selv mærket stress på egen krop, eller har haft det helt tæt på livet som nærmeste pårørende. Derfor har de både den faglige ekspertise, men også det menneskelige indblik, der skal til for at hjælpe andre mennesker til at opnå trivsel og mental sundhed på arbejdspladsen.  

Relevante videoer

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

FÅ INSPIRATION, NYHEDER OG VIDEN DIREKTE I DIN INDBAKKE

Nyhedsbrev

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA