TRIVSEL OG MENTAL SUNDHED
- For dig der gerne vil have et godt arbejdsliv

Det moderne menneskes vilje til at presse sig selv er højere end nogensinde. For høj. Vi har et historisk højt antal ressourcestærke medarbejdere, som må sygemeldes over kortere eller længere tid. Ikke fordi de ikke er stærke, men fordi de netop er stærke - bare i for lang tid. Det kan både være udfordringer i arbejdslivet eller personlige forhold, der gør at kroppen siger fra.

Ét er helt sikkert. Vi bliver syge, hvis vi lader for meget negativ stress påvirke os over for lang tid. Og det er der desværre en stigende samfundstendens til, at vi gør. Hver dag er mere end 35.000 medarbejdere sygemeldte i danske virksomheder pga. forskellige arbejdsrelaterede årsager og mere end 430.000 mennesker oplever alvorlige symptomer på stress hver dag (kilde: Stressforeningen). Stress er dyrt – både menneskeligt og økonomisk for virksomheden.

trivselsforløb designet til mennesker og virksomheder

Hos KarriereCoach har vi arbejdet med mental sundhed, stress- og trivselsrelaterede problematikker i erhvervslivet i 13 år. Fordi vi mener, at mennesker skal have et godt arbejdsliv. Vi har et helt trivselsteam, som til hverdag arbejder professionelt med at hjælpe andre mennesker til et mentalt sundt og bæredygtigt arbejdsliv - både i forhold til at forebygge og komme godt tilbage efter krisen har ramt. Tilsammen har de har flere tusinde coaching og rådgivningssessioner bag sig og afholder skræddersyede workshops og kurser både i huset og ude i virksomheder. Det kan fx være en tre-timers workshop, hvor fokus særligt vil være på:

  • At skabe trivselsskabere og stressspottere i praksis ude i virksomheden.
  • Et fælles trivselssprog for virksomhedens ansatte.
  • At sætte fokus på ledernes eget stressberedskab.

Tilgangen er dog altid den samme. Vores specialister coacher og rådgiver altid ud fra den konkrete situation samt et helhedsbillede af mennesket, hvor både hjerne, hjerte og krop danner rammen.

Vores specialister er særligt udvalgte ud fra to kriterier. Faglig ekspertise og personlig erfaring med stress. De har tidligere selv mærket stress på egen krop, eller har haft det helt tæt på livet som nærmeste pårørende. Derfor har de både den faglige ekspertise, men også det menneskelige indblik, der skal til for at hjælpe andre mennesker til at opnå trivsel og mental sundhed på arbejdspladsen.  

Relevante videoer

AARHUS

Skanderborgvej 213, 1. sal

8260 Viby J.

AALBORG

John F. Kennedys Plads 3

9000 Aalborg

KØBENHAVN

c/o Regus 

Rådhuspladsen 16

1550 København C

KONTAKT OS

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.