LEADERS LOUNGE

Netværket for ledere

Vi mødes i Leaders Lounge
hver onsdag kl. 14 til 16


Netværket for dig, der er leder og gerne vil udfordres, udvikles, sparres med og ikke mindst mødes med andre ledere der, ligesom du, enten er mellem job eller søger næste udfordring.

Forløbet er også et af Jobcentrets tilbud til ledige ledere.

Programmet varierer fra gang til gang, men der vil altid være planlagt et tema for mødet ligesom der jævnligt vil være en gæst. Men det vigtigste er vi kan vende de udfordringer, spørgsmål og temaer der lige presser sig på.

UGENS DILEMMA I LEADER’S LOUNGE

Leader’s Lounge er samlingspunktet for erfarne, jobsøgende ledere, som ugentlig mødes om netværk og forskellige emner.

Står du, som virksomhed, med en udfordring eller et dilemma i virksomheden, så er Leader’s Lounge din mulighed for at få det vendt og få feedback fra en flok erfarne ledere fra mange brancher.

Vi har altid ugens dilemma på programmet, hvor du, i bedste Mads og monopolet stil, får input til, hvordan du og din virksomhed kan tackle udfordringen.

Tag fat i os eller send os dit dilemma direkte, og så behandler vi det i al fortrolighed, og sender dig efterfølgende opridset af diskussionen og de overordnede konklusioner.

Kommende aktiviteter

26. februar 2020

Spiritualitet og ledelse

 

Det er altid et område der deler vandene - men kan vi blive klogere på hvad det er, hvem det er og hvad det gør.

De spirituelle ledelsesrådgivere er fuldt bookede - så nogen bruge dem, men hvad er det de kan og hvad er det "vi" søger.

19. februar 2020

Forretningsmodeller i 2020

Er forretning som det altid har været - eller (hvordan) skal man som leder tænke i nye baner for at begå sig. Forandring har altid været et must og et vilkår, men er mulighederne og tankerne nye og anderledes i 2020 end i 2000. Lad os dele tanker og erfaringer og se på nogle af de modeller der er kommet til og har succes.

 

 

5. februar 2020

giv erfaringer videre - Erfaringer du gerne ville haft

Livet leves forlæns men opleves baglæns skrev Kirkegaard - Det samme man man godt sige om Joblivet/karrieren alene. Hvad ville du gerne have vidst tidligere og mon andre kan lære af det.

Det er populært at dele sine fejl og der afholdes ligefrem workshops, foredragsaftener og meget andet med fejl som udgangspunkt. 
Lad os koble tingene sammen og lære af fejlene i liv og jobliv. Lad os fejre dine største fejltagelser og læring :-)

29. januar 2020

Gennemslagskraft..

Skal du til en præsentation, undervise,  holde foredrag, sælge eller måske tale til brudeparret - eller såmænd til jobsamtale? Så er en stærk personlig gennemslagskraft med til at sikre et godt resultat. Men hvad giver giver gennemslagskraft og hvordan træner man det.

Dagens tovholder er Birgitte Stengård som også vil øse af sin viden på området

22. januar 2020

Netværk for netværkets skyld

Hvorfor netværker du?
Der er desværre mange der tænker netværk for sent og oplever svagheden ved ikke at byde ind når man kan. Det opdager mange når de skal bruge netværket selv og skal trække lidt på "karmakontoen" og opdager den står i minus. 
Så hvad bidrager DU med hvor du er og kunne du egentligt uden omkostninger bidrage mere. 
Dagens tema er dig - hvad vil du med netværk, hvad vil du bidrage med og "what´s in it for us"

15. januar 2020

Ledelse i 2020

Sker der noget bare fordi det nu hedder 2020. Næppe, men der er ingen tvivl om ledelse i 2020 også skal udvikle sig fordi verden er kompleks.

Hvordan passer man på sig selv i et moderne pres, hvordan overlever man i en uforudsigelig verden. 

Dagens tekst er dermed om ledelse, om stress og om overlevelse.

18. december 2019

Jule-lounge

Netværk og æbleskiver
Som det efterhånden er en tradition, så ønsker vi hinanden god jul over en gang Gløgg og æbleskiver. Tag en ven under armen. Vi laver gerne en liter ekstra.

11. december 2019

Hardcore rekruttering/headhunting

Hvordan bliver du fundet...
Med 20 år med rekruttering som omdrejningspunkt er Claus Fromholt mere end fuldbefaren. Han har rekrutteret executives i Lego, specialister i Systematic, været HR chef i en ejerledet virksomhed og Headhunter i konsulentbranchen. Claus vil i dag øse af sine erfaringer med de forskellige hatte og komme med nogle bud på, hvad man kan lægge vægt på, hvis man vil fange interessen hos dem der ikke laver andet.

4. december 2019

Hårdt arbejde spiser talent til morgenmad - eller gør det?

Oplæg af Leo Smith
Leo har gennem mange år arbejdet med, og forsket i, HR- og ledelsesrelaterede emner og senest startet som konsulent i en  virksomhed der har fremfinding af talent som omdrejningspunkt - I kan finde ham her: https://www.linkedin.com/in/leo-smith-8a3ab123/

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

FÅ INSPIRATION, NYHEDER OG VIDEN DIREKTE I DIN INDBAKKE

Nyhedsbrev

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA