Kommunikation

 

Skriver man "hvad betyder kommunikation" i Google søgefeltet, finder man flere gode forklaringer af begrebet. Vi finder følgende forklaring let tilgængelig, og brugbar til at forklare, hvorfor vi er så optagede af at hjælpe mennesker i dette felt.

Ordet kommunikation kommer af det latinske ord: communicare - at gøre fælles. Begrebet kommunikation kan kort defineres som overførsel eller udveksling af meddelelser mellem to eller flere individer eller med andre ord ­ samkvem mellem to eller flere individer.
Kommunikation udgør en grundlæggende forudsætning for alt socialt fællesskab. Ingen sociale systemer, sociale organisationer eller samfund kan etableres og opretholdes - eller ændres - uden kommunikation.
På grund af menneskers forskellighed er det jo sådan, at det der er godt kommunikation for den ene, ikke nødvendigvis er det for den anden. De afledte udfordringer heraf, er nærmest indlysende.

Hos Karrierecoach.dk har vi derfor sammensat 5 træningsforløb, der kan hjælpe mennesker i forskellige situationer med at optimere deres kommunikation.

EFFEKTIV KOMMUNIKATION

Kursusforløbets målsætning og perspektiv:

De fleste af os kender det. Det at gøre sig utroligt umage med at formulere sig, så det lyder godt og inspirerende, for bare at måtte konstatere, at vi ramte helt ved siden af. Som om at vi sender på en komplet anden frekvens, end dem vi skal tale til, eller endnu bedre med. Vi har fået ørerne tudet fulde med, at forskellighed og rummelighed er vigtigt, ja måske selveste essensen i succes. Men det er bare svært, og måske meget sværere, end man kan have kræfter til.

Netop der sætter dette kursus ind. Det skal ikke være svært, at være sammen med mennesker, som ser på verden med andre øjner, og ser de løsninger, som man ikke selv kan. Men man skal trænes i at forstå deres udgangspunkt og måde at kommunikere på, så tilliden og samspillet kan udvikles til at nå uanede højder.

Varighed: 5 moduler á tre timer

Kurset vil bestå af inspiration, sparring og læring omkring fire overordnede temaer:

 • Du er mere end din måde at kommunikere på.
 • Hvad du finder naturligt er vigtigt, og hvad andre finder naturligt ligeså.
 • Find de hensigtsmæssige ord og formuleringer, der passer til din positive intention.
 • Tænk før du taler.
Pris: 7.500 ex. moms.

personlig branding

Kursusforløbets målsætning og perspektiv:

Uanset om du er virksomhedsleder og skal præsentere og sælge både din virksomhed og dens produkter, om du er ung og ambitiøs og vil være skarp på dig selv og din præsentation eller er arbejdssøgende og gerne vil fremstå lidt ”lækrere” for arbejdsgiverne, så er personlig branding noget for dig.

Det smukke ved personlig branding er, at du ikke kan det modsatte, men netop derfor er det også ekstra vigtigt, at du gør dig dine overvejelser om, hvordan du fremstår, lyder, præsenterer og signalerer den du er, og det du står for.

Du har naturligvis brug for noget helt specielt, som passer til præcis dine behov. Derfor er dette tilbud, som de fleste af vores forløb, sammensat af forskellige individuelle tilbud.
Datoer: 02.02, 05.03 og 12.03 | Tidspunkt: 13:30 – 16:30

Varighed: 3 moduler á tre timer

Du får hjælp til:

 • At skabe en professionel profil på de sociale medier (med fokus på Linkedin).
 • At præsentere dig skarpt. Vi arbejder med professionel præsentationsteknik, og du lærer at bruge dig selv, din krop og stemme bedst, for at signalere det du gerne vil og har brug for.
 • At finde ud af, hvad det er du står for som person, og hvordan du får din omverden til at se det f.eks. gennem udfyldelse af en psykologisk profil.
 • At se hvilke kompetencer du har og hvordan du får det fortalt til, og ikke mindst forstået af, modtageren
 • At definere hvem du er som person. Kend de termer der efterspørges og imødegå dem.

Alle de mennesker du vil møde hos KarriereCoach er specialister på deres område. Det sikrer at du får professionelle værktøjer og træning, som kan være et vigtigt skridt mod det der er vigtigt mod dig.

Pris: 3.500 ex. moms

FIND DIN STEMME OG BRUG DEN

Kursusforløbets målsætning og perspektiv:

Dette kursus er skabt for at styrke din personlige gennemslagskraft.
Vi er overbeviste om, at din personlige gennemslagskraft er et resultat af din evne til at koble din indre stemme med din fysiske stemme, og derved skabe autentisk og gennemslagskraftig kommunikation.
Vi mener at den autentiske kommunikation har sit udspring i hjertet, og derfor påvirker din fysiske stemmes styrke, gennem de følelser, som hjertet er garant for. Og på grund af sammenhængen mellem hjerte, følelser og fysisk stemme, kan man også gå den anden vej, og udvikle en mere autentisk indre stemme, ved at arbejde med den fysiske stemmes udvikling og styrke.
Datoer: 19.03, 02.04, 16.04 og 30.04 | Tidspunkt: 13.30-16.30

Varighed: 4 moduler á tre timer

Kurset vil bestå af inspiration, sparring og læring omkring fire overordnede temaer:

 • Fra hjerte til stemme og stemme til hjerte
 • Intonation, pauser og tydelighed
 • Kontinuerlig træning gør en forskel
 • Tag scenen og udvid dine muligheder
Pris: 6.000 ex. moms

KONFLIKTHÅNDTERING

Kursusforløbets målsætning og perspektiv:

Rigtig mange konflikter baserer på misforståelser, og mange af dem kunne være undgået med en større indsigt i menneskers forskellige udgangspunkt og forståelsesramme.

Dette kursus handler om den del af konflikterne, som ikke opstår på baggrund af misforståelser, men på baggrund af dybe tilsyneladende uovervindelige forskelle i livsanskuelse og prioriteringer.

Det handler om hvad der skal til for at løse de konflikter, som splitte en virksomhed eller et menneske i stumper og stykker, og dermed påvirke trivsel, arbejdsplads og helbred ud over det sædvanlige. 

Datoer: 10.04, 17.04, 15.05, 22.05, 13.06 og 20.06 | Tidspunkt: 13:30 – 16:30

Varighed: 6 moduler á tre timer

Kurset vil bestå af inspiration, sparring og læring omkring fire overordnede temaer:

 • Konflikters dynamik på godt og ondt
 • Den gode løsnings målsætninger og arbejdsproces
 • Den oprigtige interesse som livsfilosofi
 • Forankring og fastholdelse

PRIS: 9.000 EX. MOMS

SALG FOR IKKE-SÆLGERE

Kursusforløbets målsætning og perspektiv:

Salg for ikke-sælgere skal give dig en grundlæggende indsigt i hvilke kommunikationsværktøjer sælgere bruger, for at finde frem til de kunder, som de kan hjælpe med deres produkt eller serviceydelse. Derudover er det hensigten, at du efter kursets 4 moduler mestrer salgets basale værktøjer, så du er i stand til at bruge dem i de sammenhænge, hvor du mener at kunne drage nytte af det. Eksempelvis når du skal "sælge" en idé til en virksomhed, en kollega eller for den sags skyld en ægtefælle.

Varighed: 2 moduler á 3 timer

Kursusforløbet vil bestå af inspiration, sparring og læring omkring fire overordnede temaer:

 • Hvordan du bruger indsigtsfulde spørgsmål til at kunne "lytte aktivt"
 • Hvordan præsenterer din løsninger, så den er logisk og vedkommende
 • Hvordan du opnår både din "kundes" intellektuelle og emotionelle accept
 • Hvordan du udvikler din "kunde" til en værdsat relation
Pris: 3.000 ex. moms

VIBY

Skanderborgvej 213 1. sal
8260 Viby J - Aarhus

HØJBJERG

Vestavej 6
8270 Højbjerg - Aarhus

KØBENHAVN

c/o SAFU, Valkendorfsgade 13, 1.
1151 København

HERLEV

Lyskær 8
2730 Herlev (Bisidderhjælpen)

Kontakt

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.