Kompetence

At arbejde med sin egen kompetenceudvikling, at lære noget relevant nyt, er en af de ting i livet, som kan give os mennesker ny energi og nye perspektiver. Man kan måske næsten sige, at mennesker der løbende lærer relevant nyt, går gladere gennem livet.

Vi lever i en tid, hvor det at tilegne sig nye kompetencer i takt med at ens arbejdsrelaterede udfordringer ændrer karaktér, er et vigtigt aspekt i det moderne arbejdsliv. Populært sagt får man ikke længere kun sin løn eller sit honorar for det man kan, men i lige så høj grad, for det man gerne ville kunne.

Efter vores mening fungerer kompetenceudvikling hos voksne bedst der, hvor det er er det frie valg, der er udgangspunktet for beslutningen om at tilegne sig nye faglig indsigt eller metodisk kompetence.

Derfor tilbyder vi en række åbne kurser indenfor de fire områder, hvor vi er specialister, og alle vore kurser kan også holdes som interne virksomhedskurser, ligesom de kan tilrettes og gøres så virksomhedsspecifikke, som det overhovedet kan lade sig gøre.

Vi tilbyder en række åbne kurser inden for følgende fire områder

Kommunikation

Ledelse

Trivsel

IVÆRKSÆTTERI

VIRKSOMHEDSKURSER

Alle vores åbne kurser udbyder vi også som virksomhedskurser, hvor vi designer og målretter kurset til lige præcis din virksomhed. Flere af vore konsulenter har mange års erfaring i at skræddersy kortere eller længerevarende kurser til virksomheder. De ved lige præcis hvilke forhold, der spiller en rolle i at få designet det rette forløb.

Hos KarriereCoach har vi lokalerne til at afholde virksomhedskurser, men der er også virksomheder, som har en størrelsesorden, hvor det af flere årsager kan give god mening at gennemføre kurset hos virksomheden i stedet. Det kan der være flere gode grunde til:

  1. Medarbejderne sparer transporttid.
  2. Medarbejderne kan integrere viden fra forskellige afdelinger i kurserne og derved optimere samspillet.
  3. En lavere investering pr. medarbejder i kurset, da et virksomhedskursus afregnes anderledes end ved åbne kurser, og frokosten kan foregå i egen kantine. Vores virksomhedskurser kan leveres som heldagsmoduler med en god frokostpause imellem.

Det koster ikke noget at spørge, hvordan vi vil designe et kursus til lige netop din virksomhed. Så hold dig ikke tilbage fra at gøre det.

VIBY

Skanderborgvej 213 1. sal
8260 Viby J - Aarhus

HØJBJERG

Vestavej 6
8270 Højbjerg - Aarhus

KØBENHAVN

c/o SAFU, Valkendorfsgade 13, 1.
1151 København

HERLEV

Lyskær 8
2730 Herlev (Bisidderhjælpen)

Kontakt

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.