KOMMUNIKATION

Hos KarriereCoach har vi fokus på kommunikation. Det har vi, fordi det ikke er til at komme uden om. Kommunikation foregår hele tiden og særligt ude i arbejdslivet. Vi kommunikerer med chefen, kollegaer, kunder, samarbejdspartnere og en hel række af forskellige interessenter. Kort sagt kommunikerer vi hele tiden med andre mennesker.

Hos KarriereCoach har vi sammensat en række tilbud, der kan hjælpe mennesker i forskellige situationer med at optimere deres kommunikation. Vores tilbud henvender sig både til enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker at blive bedre til:
 • Effektiv kommunikation
 • Personlig branding
 • Stemmetræning og præsentationsteknik
 • Konflikthåndtering
 • Kundekommunikation og salg

særligt for virksomheder
"Spil hinanden gode"

Vi mener, at et godt og effektivt samarbejde i første omgang handler om kommunikationen mellem mennesker. Vi er nødt til at kommunikere hensigtsmæssigt med hinanden for at kunne ’spille hinanden gode’. Det gælder i den grad også på arbejdspladsen. Derfor tilbyder vi virksomheder udviklingsforløb i kommunikation og samarbejde mellem de ansatte.

Der er mange forskellige fortolkninger af, hvad det kræver, for at få en gruppe mennesker til at spille sammen og udvikle et fællesskab, der er i stand til at få fuldt udbytte af synergieffekter og gensidige relationer. Vores tilgang til kommunikation mellem mennesker er jordnær. Vi tror på, at mennesker der får lov til at være sig selv og har det godt sammen med deres kollegaer, bidrager bedst muligt til at skabe trivsel, succes og gode resultater på arbejdspladsen. Vi tror også på, at den rette balance mellem ledelsesmæssig involvering og det at sætte mennesker fri er en nødvendighed for at skabe en optimal kultur, som gør at fællesskabet trives. Klassiske dyder som forståelse og medmenneskelighed bliver en forudsætning for fremtidens samarbejde mellem mennesker og lederskab ude i virksomhederne.

Skåret ind til benet hjælper vi virksomheden med tre ting:
 • At få skabt en fælles forståelse for jeres strategiske målsætninger, og de afledte taktiske og operationelle handlinger.
 • At få skabt en fælles omsorgsfuld og engagerende kultur, der skaber et godt fundament, for jeres måde at kommunikere med hinanden på.
 • At få delt jeres erfaringer bedst muligt med hinanden på en inspirerende og involverede måde, så I udvikler jer sammen i stedet for hver for sig.
Når vi skal vælge facilitator til en opgave i samspilstræning, lader vi en række forhold indgå i vores beslutningsproces. Det kan variere, hvilke forhold vi kigger på, men følgende indgår altid i vores vurdering af situationen: Opgavens kompleksitet, hvor forretningskritisk er opgaven, deltagernes uddannelsesniveau og erhvervserfaring, deltagernes forventelige motivation i forhold til træningsprocessen, deltagernes historik med hensyn til samarbejde.

Oftest vil vores anbefaling til en proces indeholde 2 facilitatorer, fordi det er vores erfaring, at det giver det bedste resultat. Vores facilitatorer har mange års erfaring i at arbejde med samspilstræning. Både i erhvervslivet, i foreningslivet og i kulturens verden. Vi trækker på erfaringer fra alle disse miljøer, når vi skal definere rammerne for vores faciliteringsproces.

Har jeres virksomhed brug for at sætte fokus på, hvordan medarbejderne spiller hinanden gode? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi gerne hellere end gerne give et uforpligtende tilbud, som passer til lige netop jeres virksomhed og jeres medarbejdere.

OM VORES TILGANG TIL KOMMUNIKATION MELLEM MENNESKER

Når vi skal vælge den bedste metode til at træne kommunikationen og samspillet i en gruppe, er det vigtigt, at vi er flexible i vores tilgang. At vi nok bruger både vores metodiske erfaring, men lader den menneskelige indsigt være den kompetence vi primært navigerer efter.

Vi ved kun alt for godt, at den metode der virker hos den ene gruppe af mennesker, ikke nødvendigvis fungerer godt hos en anden. Og vi ved også, at én ting er, at vi har en forestilling om, hvilken metodiske tilgang, der vil være den rigtige, men at dette ikke nødvendigvis er sådan. Som man siger i militæret, så holder en strategi kun til det første møde med fjenden. Når det er sagt, så har de metoder vi bruger alle sammen ét mål. At skabe bedst mulige forudsætninger for succes for de mennesker, som vi hjælper.

Det betyder, at uanset hvilken metode vi vælger, altid vil gå efter at skabe:
 • Motiverende målsætninger for det fællesskab vi hjælper.
 • En kultur og afstemning af grundholdninger, der skaber tryghed og trivsel
 • Rammer for intern og ekstern kommunikation, der skaber simplicitet og gennemslagskraft.
 • Realistiske tidsperspektiver for fællesskabets virke.

UD I NATUREN

Det vigtigste kriterium når vi anbefaler faciliteter til udviklingsforløb i kommunikation mellem mennesker er, at det skal være let at komme ud i naturen. Vi elsker at stimulere hjernens kreative kapacitet, ved at gå en tur i den smukke natur, sammen med de fællesskaber, som vi hjælper. Men vi kan også cykle en tur, ro en tur eller stå på ski sammen, hvis omstændighederne er til det. Bevægelse i naturen gør, at vi kommer i bedre kontakt med hele vores system, og det gør os klogere og mere indsigtsfulde. Og selvom man i sin virksomhed har let tilgang til naturen, så anbefaler vi altid at være et andet sted, for at minimere risikoen for at blive indhentet af dagligdagen.

VIBY

Skanderborgvej 213 1. sal
8260 Viby J - Aarhus

HØJBJERG

Vestavej 6
8270 Højbjerg - Aarhus

KØBENHAVN

c/o SAFU, Valkendorfsgade 13, 1.
1151 København

HERLEV

Lyskær 8
2730 Herlev (Bisidderhjælpen)

Kontakt

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.