Individuel rådgivning
- For dig der har brug for professionel sparring og  karriererådgivning

Vi tilbyder individuel rådgivning uanset, hvor du er i din karriere og i dit arbejdsliv

Dagens arbejdsmarked stiller store krav og kalder på vores kompetencer, uanset om vi er i job eller er jobsøgende. På samme tid giver det et stort felt af muligheder, som kan være svært at navigere i. På et eller andet tidspunkt i løbet af dit arbejdsliv, oplever du at stå over for nye muligheder, udfordringer eller måske et ønske om at gå nye veje. I sådanne situationer kan individuel rådgivning være det, der kan hjælpe dig til at sætte handling bag.

Sådan sikrer vi dig den bedste individuelle rådgivning

Et professionelt rådgivningsforløb hos KarriereCoach tager udgangspunkt i dig, din situation og dine behov. Gennem sparring, rådgivning og brugen af værktøjer finder vi sammen ud af, hvad du kan, hvad du gerne vil, og hvordan du kommer derhen. Vi kender til alle aspekter af karriererådgivning inden for de overordnede temaer:

  • Kompetenceafklaring
  • Karriereretning og branche
  • Din motivation
  • CV og den gode ansøgning
  • Personlig branding på LinkedIn
  • Netværk
  • Jobsamtalen
  • Præsentationsteknik og gennemslagskraft
  • Uopfordret virksomhedskontakt
  • Strategi- og jobsøgningsplan

Hos KarriereCoach er det yderst kompetente og erfarne konsulenter, der står for den individuelle rådgivning. Vi finder den rådgiver, som matcher dine behov bedst og sammensætter et forløb, som er tilpasset dig. Vores rådgivere har en høj specialiseringsgrad og holder sig hele tiden opdateret på, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet.

Vi er agenterne i dit arbejdsliv, som hjælper dig til at træffe de valg, som er rigtige for dig. Vi er din sparringspartner hele vejen gennem processen, hvor vi klæder dig godt på til din videre vej i arbejdslivet.

_________________________________

Priser for individuel rådgivning:

Er du virksomhed? Pris: 1500,- excl. moms pr. session.  

Er du privatperson? Pris: Vi tilbyder en pakke med 3 individuelle sessioner á en times varighed, som kan købes for 3000,- ink. moms. Derefter er prisen 1250,- ink. moms pr. session. Denne pris gælder kun for privatpersoner.

AARHUS

Skanderborgvej 213, 1. sal

8260 Viby J.

AALBORG

John F. Kennedys Plads 3

9000 Aalborg

KØBENHAVN

c/o Regus 

Rådhuspladsen 16

1550 København C

KONTAKT OS

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.