OUTPLACEMENT

Vi hjælper opsagte medarbejdere videre i karrieren

Kom godt videre


Mange mennesker oplever på et tidspunkt i løbet af deres karriere at blive afskediget. Det er sjældent en glædelig hændelse for hverken den opsagte eller for virksomheden. Med et professionelt outplacement forløb gør vi det lettere for dig at håndtere situationen og komme godt videre.

Hvad er outplacement?

Outplacement er et tilbud til opsagte medarbejdere uanset niveau. Det handler om at gøre det så let for den opsagte medarbejder som muligt at komme videre ved hjælp af individuel rådgivning og sparring med en professionel karriererådgiver.

Med et outplacement forløb hos KarriereCoach sikrer vi, at du får det bedst mulige grundlag for at træffe de rigtige valg på vej videre mod dit næste job. Et forløb kan bestå af individuel karriererådgivning, sparring og workshops. Vores kompetente konsulenter har gennem de sidste 12 år leveret mere end 10.000 rådgivningssamtaler og outplacement forløb. Derfor har vi de bedste forudsætninger for, at du i et samarbejde med os kommer sikkert videre i din karriere. Vi klæder dig godt på til din jobsøgning.

Hvad indeholder et outplacement-forløb?

De 3 overordnede spørgsmål som vi arbejder ud fra er:

 • Hvad vil jeg? (Afklaring og retning)
 • Hvad kan jeg? (Kompetenceafklaring)
 • Hvordan kommer jeg derhen? (Værktøjer, viden og planlægning)

Herunder er der flere elementer, som vi arbejder struktureret med, og som vi tilpasser til dine behov:  

 • Strategi og karriereplanlægning.
 • Moderne jobsøgning og personlig branding.
 • Konkret hjælp til udformning af materialer fx CV og ansøgning på både dansk og engelsk.
 • Brug af sociale medier i din jobsøgning – med fokus på LinkedIn.
 • Brug af vores og egne netværk, vikar- og rekrutteringsbureauer m.m.
 • Analyse af din personprofil.
 • Erhvervspsykologisk rådgivning ved særlige behov.

Vores erfaringer viser, at opsagte medarbejdere der gennemgår et outplacement forløb, har markant bedre mulighed for hurtigt at komme i nyt job end de, der ikke har gennemgået et forløb.

Vi står altid klar til at hjælpe dig videre.

 • Stine Munk-Rechnitzer

  Kommunikations- og marketingschef hos Bizbrains A/S
  “Da min afdeling på min tidligere arbejdsplads blev nedlagt, benyttede jeg chancen til at finde ud af, hvad jeg godt kunne tænke mig at arbejde med fremover. I den proces havde jeg brug for nogen, der kunne guide mig, for det der med at mærke efter - sådan helt ind til benet - var ikke så nemt. Derfor kontaktede jeg Karrierecoach, og det har jeg bestemt ikke fortrudt! Min rådgiver Mette Høy sporede sig lynhurtigt ind på, hvordan hun kunne hjælpe mig videre i min karriere, og jeg er imponeret over, hvor langt vi nåede allerede den første gang, vi mødtes. Mette er top professionel, og så er hun samtidig utrolig menneskevarm og behagelig".
 • Tina Kurtik

  HR Manager hos Progressive
  "Det er afgørende i mit valg af Outplacement-leverandør, at hver eneste medarbejder får den rigtige individuelle hjælp mod det næste job. I min tid som HR Manager hos Progressive, har KarriereCoach uden tvivl været den bedste professionelle karriererådgiver, jeg har samarbejdet med. De er fleksible, dedikerede og går til opgaven med stor indlevelse og individuel rådgivning - altid klar til en ekstra indsats i en sårbar situation. Derfor får KarriereCoach mine bedste anbefalinger.”

Kontakt os


Morten Tange
Karriererådgiver & indehaver

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tlf.: +45 70 22 29 23

FÅ INSPIRATION, NYHEDER OG VIDEN DIREKTE I DIN INDBAKKE

Nyhedsbrev

© 2020 TANGE GRUPPEN. ALL RIGHTS RESERVED - PERSONDATA