Individuel samtale
- For dig der ønsker coaching og sparring på din personlige trivsel og udvikling

Hvorfor vælge individuel samtale?

De fleste mennesker kender til at møde en afgørende skillevej i deres arbejdsliv. En livsudfordring, en fyring, en overbelastning. Et ønske om at blive afklaret, udvikle sig eller opdage nye muligheder og perspektiver.
Hos KarriereCoach tilbyder vi individuelle samtaler til dig, der ønsker sparring. Som coachende samtalepartnere for ledere, ansatte, selvstændige og ledige har vi flere tusinde samtalesessioner bag os. Ud fra det hele menneskesyn arbejder vi med samtaler, hvor der er fokus på refleksion og udvikling og med en respektfuld tilgang til den, du er.

Hvad indeholder samtalerne?

Samtalerne kan omhandle alt fra bearbejdning af stress, traumer og overbelastning til at afklare og udfordre adfærd, mønstre og overbevisninger som ikke gavner dig. Måske det handler om selvledelse, selvværd, selvudvikling eller på anden vis fordybelse i eksistentielle temaer. Vi arbejder altid med fokus på dine behov, ressourcer og styrker.

Du får ikke en facitliste. Du får en sparringspartner i øjenhøjde. Sammen udforsker vi, hvor du er i dit liv lige nu, og hvad der er vigtigt for dig på vej mod et nyt og bæredygtigt næste kapitel i dit arbejdsliv.

Som professionelle coaches og samtalepartnere modtager vi løbende supervision af ekstern psykolog og supervisor.

AARHUS

Skanderborgvej 213, 1. sal

8260 Viby J.

AALBORG

John F. Kennedys Plads 3

9000 Aalborg

KØBENHAVN

c/o Regus 

Rådhuspladsen 16

1550 København C

KONTAKT OS

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.