karriereforløb
- med dig og dit arbejdsliv i fokus

Karriereforløb - Har du brug for professionel sparring?

Hos KarriereCoach tilbyder vi forskellige slags karriereforløb 

Et karriereforløb er for dig, som har brug for professionel sparring til dit arbejdsliv. Måske du er i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Du søger (nyt) job? Eller måske du leder efter nye udviklingsmuligheder i det job, du allerede har? Det kan også være, du er på vej tilbage på arbejdsmarkedet efter en sygemelding, eller er blevet afskediget fra dit job. Uanset hvilken skillevej du står over for i dit arbejdsliv, kan KarriereCoach hjælpe dig. Vi tilbyder forskellige slags karriereforløb: Individuel rådgivning, Outplacement, Holdforløb og Individuel samtale.   

Der er mange konsulentvirksomheder, som tilbyder karriereforløb. Alligevel er KarriereCoach en ener inden for sit område. KarriereCoach er stedet, hvor vi arbejder professionelt samtidig med, at mennesker føler sig velkomne og anerkendt. Sådan lyder det fra de mange tusinde mennesker, som gennem årene har fået vores hjælp til at tage det næste skridt i deres arbejdsliv.

Hos KarriereCoach er der højt til himlen, og menneskesynet er bredt. Vi ser på alle facetter af arbejdslivet og har et stærkt felt af kompetencer i huset. Det gør, at vi altid kan skræddersy et karriereforløb, som er tilpasset den enkelte. Vi møder dig der, hvor du er – og hjælper dig der hen, hvor du gerne vil. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at træffe de helt rigtige valg i dit arbejdsliv.

AARHUS

Skanderborgvej 213, 1. sal

8260 Viby J.

AALBORG

John F. Kennedys Plads 3

9000 Aalborg

KØBENHAVN

c/o Regus 

Rådhuspladsen 16

1550 København C

KONTAKT OS

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.