Outplacement

At skulle afskedige kollegaer er en ubehagelig opgave, der følger med nogle menneskers arbejdsliv. For vi ved, at det at blive afskediget, og hos langt de fleste fremkalder det en følelse af krænkelse, fordi de ikke selv har kontrol over situationen. 

Når afskedigelser ikke kan undgås, har det stor betydning, hvordan virksomheden gennemfører denne proces. Hvis det sker det på en professionel og sober måde, kommer medarbejderen hurtigere videre med sit liv og samtidig styrker det virksomhedens image og samfundsansvarlige profil.
Undersøgelser viser, at opsagte medarbejdere, der får et outplacement-forløb, har markant bedre mulighed for hurtigt at komme i nyt job end de, der ikke får det. Samtidig med at der tages hånd om de opsagtes videre karriere med professionel rådgivning og værdige samtaler, sender virksomheden klare signaler til de blivende medarbejdere om ansvarlighed og troværdighed.

Hos KarriereCoach har vi specialiseret os i at gøre det lidt lettere for opsagte medarbejdere at komme gennem den svære situation og videre i deres karriere. Med mere end 10.000 rådgivningssamtaler og outplacement forløb har KarriereCoach en unik ballast og stor erfaring med at sikre, at alle kommer godt videre. Vi ved, at det tager tid at tackle en afskedigelse. Der er tale om en forandring, der starter en proces, som har nogle klare kendetegn og et fast forløb – og alligevel er vidt forskellig fra person til person. Derfor sikrer vi et forløb og et afsæt, som er tilpasset præcis den enkelte person, det handler om.

Der kan være flere faser i et godt outplacementforløb, og hos KarriereCoach vil det altid være skræddersyet dig der skal bruge det. Det kan f.eks. indeholde:
1) Hjælp til håndtering af opsigelsen
Mennesker er forskelige. Mange føler lige efter opsigelsen at de er OK, men der kan sagtens opstå mange følelser ovenpå en afskedigelse, som skal håndteres.

2) Karrierecoaching og karriererådgivning
3) Personlig Branding
o Udarbejdelse af profilanalyser
o Træning af jobsamtaler
o Persontypevurdering/testning (OPTO, EASI, Master Personprofiler, OPQ32i og SHLs testsystemer, Garuda, DISC m.m.)

4) Job Transition Management
o Fastlæggelse af kort- og langsigtede karrieremål
o Værdifastlæggelse og match til virksomheder
o Drømmescenarier og realitetstjek
o

5) Jobsøgningsmaterialer - hvordan gør du opmærksom på dig selv
o Hjælp til ansøgning og CV (evt. hjælp til selve skrivningen, hvis der er behov)
o Lave og opsætte CV
o Aktiv brug af sociale medier - typisk fokus på LinkedIn
o Networking

VIBY

Skanderborgvej 213 1. sal
8260 Viby J - Aarhus

HØJBJERG

Vestavej 6
8270 Højbjerg - Aarhus

KØBENHAVN

c/o SAFU, Valkendorfsgade 13, 1.
1151 København

HERLEV

Lyskær 8
2730 Herlev (Bisidderhjælpen)

Kontakt

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.