Individuel rådgivning

Hos KarriereCoach er det yderst kompetente og erfarne konsulenter, der står for den individuelle karriererådgivning.

Vi tilbyder individuel rådgivning til alle mennesker uanset, hvem du er, og hvor du er henne i dit arbejdsliv.

Dagens arbejdsmarked stiller store krav til os som både mennesker og som arbejdskraft, uanset om vi sidder i job eller er ledige på arbejdsmarkedet. Det giver samtidig et væld af muligheder. Uanset hvilken jobsituation og livssituation vi er i, er der hele tiden en række valg, der kan og skal tages, og som har betydning for fremtiden. Hos KarriereCoach er det vores fornemmeste opgave at være med til at sikre, at du tager de rigtige valg.

Gennem dialog og brugen af vores afklaringsværktøjer finder vi sammen ud af, hvad der er den rigtige karrierevej for dig. Vi gennemgår dine "basisønsker", til det liv som dit job skal være en del af, og ser på, hvad der motiverer dig. Hos KarriereCoach mener vi, at jobbet som regel er så stor en del af vores liv, at vi som udgangspunkt ikke helt kan nøjes med at se særskilt på denne del. Der kan være en række vigtige spørgsmål omkring ens situation, som det kan være vigtigt at forholde sig til: Skal du have tid til børnene, og har de særlige behov? Arbejder din partner på skæve tider, eller er du single og kan yde noget ekstra i en periode eller...?

Der er et væld af temaer at tage i betragtning, og som bør tages i betragtning for langt de fleste af os. Det er dine behov, dine drømme og dine kompetencer, der er udgangspunktet for vores rådgivning. Og det er vores kompetencer, vores erfaring og vores nærvær, der får bragt hele dig i spil, når vi sammen skal få defineret dine næste skridt på din vej videre i arbejdslivet.

Vi rådgiver i en række relevante temaer, som vi har erfaring med, at det er godt at vende i forbindelse med ens karriere: 

  • Kompetenceafklaring
  • Trivsel og mental sundhed
  • CV og den gode ansøgning
  • Personlig branding
  • LinkedIn
  • Netværk
  • Jobsamtalen
  • Præsentationsteknik

Har du spørgsmål om karriererådgivning? Er du i tvivl om, hvad du har brug for, eller om du har? Så ring, og lad os få en snak om det. Vi giver gerne et godt råd, uden du skal bindes op på noget, og vi kan også finde den fagkonsulent i huset, som matcher dine behov bedst.

VIBY

Skanderborgvej 213 1. sal
8260 Viby J - Aarhus

HØJBJERG

Vestavej 6
8270 Højbjerg - Aarhus

KØBENHAVN

c/o SAFU, Valkendorfsgade 13, 1.
1151 København

HERLEV

Lyskær 8
2730 Herlev (Bisidderhjælpen)

Kontakt

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.