Holdforløb

Erfaringer viser, at der er en risiko for at miste momentum i sin jobsøgningsproces, hvis man har været ledig i en længere periode. Det er der flere årsager til. Nogle har kørt i et stort gear i mange år, og har brug for lige at komme til kræfter igen, og nogle rammes af fraværet af de sædvanlige sociale kontakter.

I samarbejde med Aarhus Jobcenter tilbyder Karrierecoach.dk holdforløb, der har det formål at tilføre jobsøgende fornyet energi til jobsøgningsprocessen gennem inspiration og indsigt i moderne jobsøgning. Jobsøgning er ikke som det var engang, og det kan gøre en stor forskel, at vide hvordan det skal gribes an, i stedet for at tro, at man ved det.

på rette spor

På rette spor er et forløb over 14 dage, hvor man som deltager møder en rækker erfarne konsulenter, der med afsæt i hver deres speciale tilfører værdifuld viden omkring det at komme i spil til et job, som man godt kunne tænke sig. Vores konsulenter har ekspertise indenfor kompetenceafklaring, personlig branding, strategi, personlig gennemslagskraft, netværksbygning, LinkedIn-profilering samt at skrive ansøgning og udarbejde CV. En vigtig del af rådgivningen tager afsæt i, at "bare et job" er en ret sjælden størrelse, og at sætte ord på de personlige motiver er blevet nærmest en nødvendig ved alle jobmuligheder. 

Vi søger at skabe et miljø, hvor deltagere finder sammen, og involverer sig i hinandens jobsøgninger, og således hele tiden får tilført nye ideer og friske øjne, selv når 14 dages forløbet stopper.

transitzonen

Transitzonen er et forløb, der er målrettet jobsøgende med ledelseserfaring. Forløbet udbydes i samarbejde med Jobcenter Aarhus, og er berammet til 14 dage. Dette forløb faciliteres udelukkende af de af vore konsulenter, der har mange års erfaring i at hjælpe jobsøgende ledere i arbejde igen. Derudover vil man møde udvalgte specialister indenfor personlig branding, netværksanvendelse og LinkedIn-optimering.

Vi oplever et meget stort ønske om at hjælpe hinanden på Transitzonen, og en stor lyst til at "sprænge rammerne". Derfor stilles der lokaler til rådighed, ud over de tre daglige timers formelt samvær, så man enten som individ eller som gruppe, har muligheden for at arbejde fuldtids med jobsøgning og netværksaktivering. Det hænder ofte, at deltagere på Transitzonen stiller deres ekspertise til rådighed ved at holde foredrag, for deltagere på Leder Lounge, som er en netværksaktivitet for erfarne ledere.

seniormedarbejder

En del mennesker som har været mange år på arbejdsmarkedet, oplever at det er udfordrende at finde et nyt arbejde, hvis man er nået dertil, at man kan kalde sig selv seniormedarbejder. Egentlig er dette jo et paradoks, for i starten af ens karriere, er det jo netop den manglende erfaring, der kan være udfordringen, og i de fleste brancher, går der år, inden at man tiltros egentlig seniorkompetence.

Forløbet Seniormedarbejder holdes i samarbejde med Aarhus Jobcenter, og er udviklet specifikt med henblik på at rådgive ind i den problematik, som nogen oplever med at have været mange år på arbejdsmarkedet, og eksempelvis af en eller anden årsag, ønsker en anden tilgang til den sidste del af deres karriere.
Vores konsulenter har ekspertise indenfor motivation, kompetenceafklaring, personlig gennemslagskraft, netværksbygning, personlig branding, LinkedIn-profilering, Ansøgninger og CV og frem for alt jobsøgningsstrategi.

Vi bestræber os på at møde alle deltagere, der hvor de er, i stedet for at tage afsæt i generelle erfaringer og statistiske forhold. Derudover sigter vi efter, at få menneskets naturlige hjælpsomhed bragt i spil, så man som deltager får en oplevelse af, at stå sammen omkring et fælles projekt, der også kan række videre end blot de 14 dage, hvor vi formelt er samlet.

leder lounge

Netværket for dig, der er leder og gerne vil udfordres, udvikles, sparres med og ikke mindst mødes med andre ledere der, ligesom du, enten er mellem job eller søger næste udfordring. Forløbet er også et af Aarhus Jobcenters tilbud til ledige ledere. Netværket mødes hver onsdag kl. 14 til 16. Programmet varierer fra gang til gang, men der vil altid være planlagt et tema for mødet ligesom der jævnligt vil være en gæst. Men det vigtigste er vi kan vende de udfordringer, spørgsmål og temaer der lige presser sig på. 

Leder Lounge er samlingspunktet for erfarne, jobsøgende ledere, som ugentlig mødes om netværk og forskellige emner. Står du, som virksomhed, med en udfordring eller et dilemma i virksomheden, så er Leder Lounge din mulighed for at få det vendt og få feedback fra en flok erfarne ledere fra mange brancher.

Vi har altid ugens dilemma på programmet, hvor du, i bedste Mads og monopolet stil, får input til, hvordan du og din virksomhed kan tackle udfordringen. Tag fat i os eller send os dit dilemma direkte, og så behandler vi det i al fortrolighed, og sender dig efterfølgende opridset af diskussionen og de overordnede konklusioner.

Har du lyst til at høre mere, så smid en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Insight out

Arbejdsmarkedet transformerer sig konstant. Antallet af fuldtidsansættelser er begyndt at falde til fordel for freelanceansættelser, vikaransættelser, projektansættelser og konsulentarbejde, og det vil uden tvivl fortsætte sådan. Det giver selvfølgelig nogle udfordringer for dem der ikke er forberedt, men åbner også en række muligheder for at forme dit eget arbejdsliv – måske på en helt ny måde.

Vil du gerne være på toppen af dit eget arbejdsliv, så er det måske nu du skal starte et liv som freelancer eller selvstændig. Iværksætteri behøver ikke være store forkromede opfindelser eller ønsket om at sælge for millioner. Men uanset hvad din drøm er, kræver det planlægning, viden, nye færdigheder, mod og selvtillid.

Hos Karrierecoach.dk har vi sammensat et kursusforløb, hvor vi både arbejder med hvordan du bruger dig selv bedst, får udviklet og raffineret dine idéer og omsat det til salg og kunder. På de 6 uger forløbet tager, kommer vi omkring en række emner, som har stor betydning for, at man kan lykkes som iværksætter eller freelancer.

De overordnede temaer er:
• Iværksætteriets DNA
• Netværk og iværksætteri
• Iværksætterens finansieringsmuligheder
• Branding, PR og markedsføring
• Systematisk og struktureret salg
• Præsentationsteknikker
• Drift og administration

Succeskriteriet for Insight Out er ikke at skabe en række nye iværksættere, men at hjælpe med til at skabe en klar forventning til, hvad man skal igennem, hvis man vælger at blive det. Således får forløbet afklarende karakter, og vil have stor værdi, selvom man vælger ikke at gå iværksætter vejen.

VIBY

Skanderborgvej 213 1. sal
8260 Viby J - Aarhus

HØJBJERG

Vestavej 6
8270 Højbjerg - Aarhus

KØBENHAVN

c/o SAFU, Valkendorfsgade 13, 1.
1151 København

HERLEV

Lyskær 8
2730 Herlev (Bisidderhjælpen)

Kontakt

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.