Karriere

Der er mange konsulentvirksomheder, som arbejder med karriererådgivning. Alligevel er KarriereCoach en ener inden for sit område. Sådan lyder det fra de mange tusinde mennesker, som gennem årene har fået vores hjælp til at tage det næste skridt i deres arbejdsliv.

Hos KarriereCoach er der højere til himlen - og menneskesynet er bredere. Vi ser på alle facetter af et arbejdsliv og har et stærkt felt af kompetencer i huset. Det gør, at vi altid kan møde dig der, hvor du er - og hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil.

Det kan vi, fordi vi er dygtige til at kommunikere og til at forstå andres værdier, ønsker og drømme. Vi har masser af erfaring, er veluddannede og kender til vores egne og andres grænser. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at træffe de helt rigtige valg, som passer til lige præcis dig.

Alle os hos KarriereCoach arbejder sammen med dig i din jobsøgning, dit jobskifte eller dine jobovervejelser. Vi bidrager også til at det ikke kun bliver en krævende proces, men også en udviklende tid, hvor du får øje på dine skjulte ressourcer og energier og bliver afklaret.

Er du uden arbejde? Trives du ikke i dit nuværende job? Eller søger du nyt job? Når du kommer til KarriereCoach møder du specialister, som kan spotte netop dine talenter og hjælpe dig på rette vej.

Individuel rådgivning

outplacement

Holdforløb

VIBY

Skanderborgvej 213 1. sal
8260 Viby J - Aarhus

HØJBJERG

Vestavej 6
8270 Højbjerg - Aarhus

KØBENHAVN

c/o SAFU, Valkendorfsgade 13, 1.
1151 København

HERLEV

Lyskær 8
2730 Herlev (Bisidderhjælpen)

Kontakt

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.