FOREDRAG

Anvendt på den rigtige måde kan den inspiration som et foredrag indeholder bidrage til nye perspektiver og gejst. Forudsætningen er at foredragets indhold og sammenhængen det skal holdes i afstemmes ganske nøje, så der ikke stilles spørgsmålstegn ved foredragets relevans.

Hos KarriereCoach er vi ikke tilhængere af foredragsholderes velmente, men ofte forcerede forsøg på at højne relevansen, ved at de tilpasser foredraget til den konkrete sammenhæng. Hvis eksempelvis en cykelrytter har brugt sit voksne liv på at blive god til at cykle Tour de France, så lad ham fortælle den historie, og lad tilhørerne selv tage det ud af foredraget, som de mener at kunne, i stedet for at lade ham skulle kloge sig på at drive forretning.

Alle fire foredrag kan holdes på dansk, engelsk og tysk.

FORSKELLIGHEDENS ENERGI

Selvom det kan være så utroligt ledelsesmæssigt udfordrende, så kræver det at vi er sammen med mennesker, der er helt forskellige fra os selv, for at kunne få det bedste frem i os selv. Alle små eller store fællesskaber, der er lykkedes med at skabe ekstraordinære resultater, ved at det forholder sig sådan. Alligevel falder det langt de fleste af os meget lettere, at søge sammen med mennesker, der tænker, handler og føler som os selv, end at søge mod de mennesker, som kompenserer vores mindre stærke sider.

Foredraget FORSKELLIGHEDENS ENERGI giver via en række eksempler fra sportens verden og erhvervslivet et godt indblik i, hvorfor forskellighed er så afgørende en faktor for, at man kan få de bedst mulige resultater.

De overordnede temaer i foredraget er:

  • Hvad er god kommunikation
  • Arketypers måde at kommunikere på
  • Værdien af at kommunikere på en andens præmis
  • Hvordan man gør fornemmelse til viden

Pris: dkk. 10.000 + kørsel. 40% rabat for skoler og uddannelsesinstitutioner.

Om foredragsholderen

Tom Johansen er specialiseret i at udvikle arbejdsfællesskaber, hvor en fælles vision bliver det fælles orienteringspunkt, og hvor arbejdsglæden skabes gennem gensidige nærværende relationer, faglig passion og en klar ansvars- og rollefordeling.

Toms fascination for at skabe resultater gennem forskellighed opstod i hans tid som pilot på det danske bobslædehold, og blev sidenhen næret yderligere som konsulent og international salgschef.

HELVEDE TUR/RETUR

Langt de fleste af os mennesker, har ikke nogen klar forestilling om, hvad det vil sige "At gå ned med stress". Enten forholder vi os ikke til det, eller også så fornægter vi, at det kan ske for os. Men med det stigende antal stressudløste sygemeldinger, er vi kommet til et punkt, hvor det bør være en del af vores alles dagsorden at forholde sig til, hvad det vil sige. For hvis vi forstår, ser er der en større chance for, at vi kan tage nogle forholdsregler, der gør at risikoen for, at vi bliver ramt er mindre. Men med de kulturelle og sociale kræfter der virker, vil risikoen aldrig kunne komme på 0.

Foredraget HELVEDE TUR/RETUR giver indblik i et stress-kollaps af nærmest uvirkelige dimensioner. Et indblik i hvordan kroppen kan gå amok, og komme i en sådan ubalance, at det føles som om man ikke kan være i den. Hvordan lyd kan blive til stikkende nåle, hvordan den næste sætning ikke kan finde sin vej ud af munden, hvordan en mindre familiær konfrontation kan udløse gråd og angst, der kan være så lammende, at man havner i fosterstilling på gulvet. Jo, at gå ned med stress kan være slemt. Rigtigt slemt.

HELVEDE TUR/RETUR har fire overordnede temaer:

• Da lynet ramte
• 2 skridt frem 3 tilbage
• Heling kræver fundament
• The Comeback

Pris: dkk. 10.000 + kørsel. 40% rabat for skoler og uddannelsesinstitutioner.

Om foredragsholderen

For Tom Johansen er der et liv før hans stress-kollaps og et liv efter. For han er helt bevidst om at hans stress-tærskel for evigt vil være nedsat, og at han ikke kommer til at kunne arbejde solen sort, som han kunne tidligere. Ting som han før ikke tænkte på, er blevet vigtige, og ting som var meget vigtige er blevet ligegyldige. Han er kommet mere bevidst og indsigtsfuld ud af kollapset, men han hører ikke til dem der siger, at han ikke ville have været foruden. Dertil har oplevelsen simpelthen været for voldsom.

MAGISK MOTIVATION

I sit foredrag MAGISK MOTIVATION giver Tom Johansen et indblik i hvordan man kan arbejde bevidst, struktureret og målrettet med at udvikle og fastholde motivation til livets virkelige vigtige missioner.

Med afsæt i sin egen idrætskarriere og med sin forkærlighed for sport i det hele taget, tager Tom dig med på en rejse igennem velvalgte anekdoter fra sit idrætsliv, der understreger hans pointe om, at motivation ikke bare er noget, der kommer af sig selv. Motivation er noget, man kan handle sig til.
Begreberne balance, harmoni og synergi har hovedroller i foredraget. Ligesom mening, muligheder og mål også fylder godt i billedet. Kom og oplev Tom, når han er allerbedst. Når han tør at inspirere dig til at tænke stort og sætte ord på.

De overordnede temaer i foredraget er:

• Motivationens dynamik og struktur
• Hormonernes betydning
• Filosofi og tænkning
• Målbilleder og visioner

Pris: dkk. 10.000 + kørsel. 40% rabat for skoler og uddannelsesinstitutioner.

Om foredragsholderen

Som barn led Tom Johansen af svær astma, hvilket i den grad begrænsede ham i at udfolde sit fulde atletiske talent. Ad omveje og ved "tilfældigheder" endte han alligevel ud med at få fantastiske oplevelser og venner gennem sin passion for sport.

LEV DIN DRØM

LEV DIN DRØM er beretningen om hvordan en idé fuldstændig kan ændre et menneskes måde at se på sine muligheder, og formulere en drøm for sit liv, som er så usandsynlig, at de fleste rystede på hovedet over den.

LEV DIN DRØM er historien om hvordan Tom Johansen blev overbevist om, at Danmark også skulle have et bobslædelandshold, og om hvordan holdet kvalificerede sig til OL, men desværre ikke fik lov at komme afsted. Foredraget giver et enestående indblik i hvordan modgang mestres, hvordan skuffelser er fundamentet til den næste store succes og om hvordan relationer kan blive så stærke, at man vil gå gennem ild og vand for hinanden.

Tom fortæller om hvordan han og hans holdkammerater fandt styrken til at turde at gå all-in, og giver gennem anekdoter sit bud på, hvordan visionært lederskab og vedholdenhed kan holde en gruppe mennesker samlet om et usædvanligt ambitiøst projekt.

Pris: dkk. 10.000 + kørsel. 40% rabat for skoler og uddannelsesinstitutioner.

Om foredragsholderen

I sit liv har Tom Johansen indgået i tre sammenhænge, hvor den tilstand som betegnelsen NOGET MED TEAM udtrykker, har været opnået. Han erkender at det er en helt utrolig vanskelig tilstand at opnå, og det kræver langt mere bevidsthed og målrettethed, end flertallet af os er i stand til at investere. Men som han selv siger, så har han jo lov til at håbe, at han kan være med til at ændre dette. Tom har bred erfaring med efterskoler, ledergrupper og større forsamlinger og er ofte brugt i forbindelse med inspirationsoplæg om talentudvikling og team performance.

VIBY

Skanderborgvej 213 1. sal
8260 Viby J - Aarhus

HØJBJERG

Vestavej 6
8270 Højbjerg - Aarhus

KØBENHAVN

c/o SAFU, Valkendorfsgade 13, 1.
1151 København

HERLEV

Lyskær 8
2730 Herlev (Bisidderhjælpen)

Kontakt

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.