Vores blog

Som karrierecoaches kommer vi ud for mange interessante og spændende udfordringer i de forskellige sammenhænge, vi indgår i. Vores blog har det formål at formidle tanker, følelser og erfaringer med viden, som kan inspirere og motivere andre mennesker til nye måder at gribe tingene an på i arbejdslivet.

Og så det også stedet, hvor du altid kan holde dig opdateret og følge med i, hvad der sker af nyheder i KarriereCoach.

adult-advice-american-1050297.jpg

TILBUD PÅ KARRIEREUDVIKLINGSPAKKE I AUGUST MÅNED

Er du også en af de mange, der simpelthen ikke orker at skulle tilbage på jobbet. Får du ikke brugt dine kompetencer godt nok, eller er du bare det forkerte sted. Så er det måske tid til at gøre noget ved det nu, mens jobmarkedet er ”hot” og mulighederne mange.

I august måned tilbyder vi en karriereudviklingspakke med 3 sessioner og en personprofil for 3.000 kr., som giver dig både værktøjer og viden til at komme godt videre.

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 70 22 29 23

Kompetenceudvikling.jpg

Tema: Kompetenceudvikling

Hvordan tager man hånd om sin egen kompetenceudvikling i løbet af et langt arbejdsliv? 

Det var det store spørgsmål, da forsker i innovation fra Københavns Universitet og forfatter til bogen ’Entreprenør – Projekt – Proces’ Michael Rene Kristiansson gæstede KarriereCoach. Gik du glip af foredraget? Bare rolig. Vi har samlet de vigtigste pointer og gode råd sammen til dig.

Læs mere her

kc-sh2.jpg

LEV DIN DRØM

– og rejs dig, når du snubler.

En historie om at ville og om at turde gribe chancen – og om at overleve.

Tom Johansen har levet sin drøm, haft succes, er snublet, har været nede med svær stress og er kommet stærk og stærkt ud på den anden side.

Han fortæller i sit foredrag om at stable Danmarks første bobslædelandshold på benene, om at turde leve sin drøm, gå ”all in” og at gøre noget kun ganske få tror på. Men han fortæller også om hvordan han, fældet af stress, ligger i fosterstilling og trygler om at blive indlagt, fordi han ikke kan mere.

Meget mere her

billede_til_begivenhed_LR.jpg

Hos KarriereCoach har vi en fantastisk nyhed!

Torsdag d. 26. april slår vi dørene op og fejrer åbningen af IværkCenter - og du er inviteret! Den røde løber bliver rullet ud, champagnen bliver poppet, og du får muligheden for at se lokalerne, mærke stemningen og fællesskabet i huset.

Se mere her

crew-banner2016.jpg

PERSONLIGHED OG TYPER

Har du nogensinde tænkt over, hvad det egentligt er du er allerbedst til?

Hvad er dit absolutte særkende, og ikke mindst - hvorfor er det egentligt det?

Du vil sandsynligvis komme frem til, at det er på baggrund af den du er – altså din personlighed, for netop personligheden ligger jo stort set altid til grund for alt det vi bliver gode til. Med andre ord: Vi bliver som udgangspunkt gode til ting ”på grund af…” ikke ”på trods af…” dem vi er! Men hvad er personlighed egentligt? De fleste af os tænker jo nok på Freud og hans forskellige måder at opdele barndommens faser på. Men der er siden gjort mange studier og mange tanker om hvad personlighed er, hvordan den formes, hvilken betydning den har - og ikke mindst, hvordan den kan afdækkes.

Se mere her

VIBY

Skanderborgvej 213 1. sal
8260 Viby J - Aarhus

HØJBJERG

Vestavej 6
8270 Højbjerg - Aarhus

KØBENHAVN

c/o SAFU, Valkendorfsgade 13, 1.
1151 København

HERLEV

Lyskær 8
2730 Herlev (Bisidderhjælpen)

Kontakt

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.