Vores blog

Som karrierecoaches kommer vi ud for mange interessante og spændende udfordringer i de forskellige sammenhænge, vi indgår i. Vores blog har det formål at formidle tanker, følelser og erfaringer med viden, som kan inspirere og motivere andre mennesker til nye måder at gribe tingene an på i arbejdslivet.

Og så det også stedet, hvor du altid kan holde dig opdateret og følge med i, hvad der sker af nyheder i KarriereCoach.

kc-sh2.jpg

LEV DIN DRØM

– og rejs dig, når du snubler.

En historie om at ville og om at turde gribe chancen – og om at overleve.

Tom Johansen har levet sin drøm, haft succes, er snublet, har været nede med svær stress og er kommet stærk og stærkt ud på den anden side.

Han fortæller i sit foredrag om at stable Danmarks første bobslædelandshold på benene, om at turde leve sin drøm, gå ”all in” og at gøre noget kun ganske få tror på. Men han fortæller også om hvordan han, fældet af stress, ligger i fosterstilling og trygler om at blive indlagt, fordi han ikke kan mere.

Meget mere her

crew-banner2016.jpg

PERSONLIGHED OG TYPER

Har du nogensinde tænkt over, hvad det egentligt er du er allerbedst til?

Hvad er dit absolutte særkende, og ikke mindst - hvorfor er det egentligt det?

Du vil sandsynligvis komme frem til, at det er på baggrund af den du er – altså din personlighed, for netop personligheden ligger jo stort set altid til grund for alt det vi bliver gode til. Med andre ord: Vi bliver som udgangspunkt gode til ting ”på grund af…” ikke ”på trods af…” dem vi er! Men hvad er personlighed egentligt? De fleste af os tænker jo nok på Freud og hans forskellige måder at opdele barndommens faser på. Men der er siden gjort mange studier og mange tanker om hvad personlighed er, hvordan den formes, hvilken betydning den har - og ikke mindst, hvordan den kan afdækkes.

Se mere her

VIBY

Skanderborgvej 213 1. sal
8260 Viby J - Aarhus

HØJBJERG

Vestavej 6
8270 Højbjerg - Aarhus

KØBENHAVN

c/o SAFU, Valkendorfsgade 13, 1.
1151 København

HERLEV

Lyskær 8
2730 Herlev (Bisidderhjælpen)

Kontakt

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.