Vores blog

Som karrierecoaches kommer vi ud for mange interessante og spændende udfordringer i de forskellige sammenhænge, vi indgår i. Vores blog har det formål at formidle tanker, følelser og erfaringer med viden, som kan inspirere og motivere andre mennesker til nye måder at gribe tingene an på i arbejdslivet.

Og så det også stedet, hvor du altid kan holde dig opdateret og følge med i, hvad der sker af nyheder i KarriereCoach.

TG-logo_-_horisontal_-_grundfarve_002.png

Vi er meget stolte over at kunne fortælle, at KarriereCoach er blevet en division i Tange Gruppen. Tange Gruppen er en ny samling af fire velkendte brands, der forener de stærkeste danske kompetencer inden for bl.a. ledelse, organisationsudvikling, strategiimplementering, rekruttering, talentudvikling, karriererådgivning, arbejdsliv og trivsel. 

Læs hele nyheden

_6_Fra_kontanthjælpsmodtager_til_iværksætter_-_Karrierecoach_-_Tove_Holm_Sørensen_-_Be_Life.jpg

Kender du Tove? Hun er en sej sygeplejerske og sexolog, som har startet sin egen virksomhed ’Be Life’, hvor hun bl.a. arbejder med hudsult og tilbyder berøringsmassage.

Hver torsdag underviser hun og giver massage til de hjemløse hos Værestedet i Aarhus. Ove Abilgaard, leder af Værestedet, er overrasket over, at det er blevet så stor en succes:

Læs iværksætterhistorien

Karrierecoach_-_Kompetenceudvikling_gratis_kurser_og_læring.jpg

Mange mennesker oplever, at de mangler viden og uddannelse på forskellige områder, og at det er en stor hindring i forhold til at tage det næste karriereskridt.

Men der er faktisk mulighed for at blive klogere og skabe værdi for både sig selv og sin (kommende) virksomhed gennem de ganske mange kurser, arrangementer og seminarer, der er gratis tilgængelige.

Vi har samlet en liste med nogle af dem herunder. Lige til at gå på opdagelse i. Måske der er noget relevant for dig at hente?

Se mere

Michelle_billede.PNG

Afslag på afslag. Ingen jobsamtaler. Forfra. Skrive en ny ansøgning. Michelle Winther Andreassen blev hurtigt klar over, at hun måtte gøre noget anderledes i sin jobsøgning. Hun måtte skille sig ud fra den store mængde af ansøgere. 78.000 visninger af hendes opslag på LinkedIn, 988 likes, 5 kaffemøder, 3 jobsamtaler og et direkte jobtilbud blev resultatet af Michelles indsats. Det synes vi er sejt gået! Læs her hvordan det lykkedes Michelle at bane sig vejen til drømmejobbet og få inspiration til din jobsøgning.

Læs mere

Mette_Høy_Søndergaard_-_Karriererådgiver_coach_og_partner_4.jpg

Det handler om at finde et nyt job. Det handler om at få taget en god afsked med sin gamle arbejdsplads. Og så handler det om alt derimellem. Mange arbejdsgivere glemmer, hvor stort et stykke arbejde, der ligger foran den opsagte medarbejder. Både den fysiske jobsøgning, men også den mentale proces. For det kan medføre en personlig krise på linje med en skilsmisse eller dødsfald i nærmeste familie. Det påvirker os, når andre tager en beslutning, der griber brutalt ind i vores liv og identitet, uden at vi selv har indflydelse på den. Det opleves som, at ’tæppet bliver rykket væk’, også selv om den opsagte medarbejder siger, ”det tager jeg i stiv arm”. 

I interviewet her fortæller vores karriererådgiver, coach og specialist i outplacement Mette Høy Søndergaard om, hvorfor outplacement er en god investering – for både virksomheden og medarbejderen. 

Læs mere

Karrierecoach_blog_mindre_format.jpg

Jobsøgning, vejen til den næste udfordring, eller hvad vi nu vælger at kalde den proces, vi går igennem, er hårdt arbejde. Hårdt arbejde fordi det nogle gange kan føles som en endeløs maraton, hvor mållinjen flytter sig, mens vi forsøger at finde ud af, om retningen er den rigtige. Og det har sin pris.

Læs hele artiklen

Karrierecoach_blog_din_stemme.jpg

I denne uge er det vores karriererådgiver, coach og præsentationsspecialist Birgitte Stengaard, som deler ud af sin viden og gode råd til dig, som ikke bryder sig om at ringe ud til et ukendt menneske fx på et stillingsopslag.

I artiklen giver hun dig helt konkrete tips til, hvordan du kan træne din stemme og arbejde med din nervøsitet. Din personlige gennemslagskraft har nemlig stor indflydelse på, hvordan andre mennesker opfatter dig, og i sidste ende om du bliver kaldt til jobsamtale.

Rigtig god læselyst!

5 minutters læsning - ja tak!

Tove-Kugle---mindre-format.jpg

Stresskurven

Hver dag er 35.000 danskere sygemeldt på grund af stress*. Det er en svær situation at stå i - både for personen selv og ens pårørende.

Findes der et hensigtsmæssigt forløb, når vi taler stress? Ja, det gør der faktisk. I denne video viser vores stress- og trivselscoach Tove Kugle, hvordan det helt konkret ser ud, og hvad der er afgørende for, at mennesket kommer godt tilbage i arbejdslivet.

Se mere her

adult-advice-american-1050297.jpg

TILBUD PÅ KARRIEREUDVIKLINGSPAKKE I AUGUST MÅNED

Er du også en af de mange, der simpelthen ikke orker at skulle tilbage på jobbet. Får du ikke brugt dine kompetencer godt nok, eller er du bare det forkerte sted. Så er det måske tid til at gøre noget ved det nu, mens jobmarkedet er ”hot” og mulighederne mange.

I august måned tilbyder vi en karriereudviklingspakke med 3 sessioner og en personprofil for 3.000 kr., som giver dig både værktøjer og viden til at komme godt videre.

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 70 22 29 23

  • 1
  • 2

AARHUS

Skanderborgvej 213, 1. sal

8260 Viby J.

AALBORG

John F. Kennedys Plads 3

9000 Aalborg

KØBENHAVN

c/o Regus 

Rådhuspladsen 16

1550 København C

KONTAKT OS

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.