Vores blog

Som karrierecoaches kommer vi ud for mange interessante og spændende udfordringer i de forskellige sammenhænge, vi indgår i. Vores blog har det formål at formidle tanker, følelser og erfaringer med viden, som kan inspirere og motivere andre mennesker til nye måder at gribe tingene an på i arbejdslivet.

Og så det også stedet, hvor du altid kan holde dig opdateret og følge med i, hvad der sker af nyheder i KarriereCoach.

Banner_til_KC-adventskalender_2019_-_3._advent.png

3. advent nærmer sig, så vores karriererådgivere har endnu en gang besvaret brevkassen

Denne gang indeholder brevkassen spørgsmål til ’huller’ i CV’et, og den udfordring der ligger i at overbevise sin kommende arbejdsgiver om, at man oprigtigt ønsker at gå fra lederniveau til medarbejderniveau.

Skal du nå at have vores input og karriereråd med på vejen i forhold til netop din situation, udfordring eller problemstilling? Du kan lige nå det, når vi i næste uge tømmer brevkassen for sidste gang i forbindelse med 4. advent. 

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest på onsdag d. 18. december, hvor du kort beskriver din situation.

Rigtig glædelig 3. advent til jer alle fra KarriereCoach

Læs mere her

Somatisk-coaching-workshop-billede-med-stenbro_002.png

D. 23. januar holder Tove Kugle, vores utrolig dygtige Professional Certificeret Coach, en helt særlig heldagsworkshop om de metoder, hun anvender i sit arbejde. På denne endagsworkshop tager hun udgangspunkt i Somatisk Coaching, som er udviklet af Richard Strozzi-Heckler. Vi arbejder med tanker, følelser, handlinger, sjæl og krop, og vi integrerer elementer fra mindfulness, traumearbejde, neurovidenskab og bodywork i coachingprocessen.

Gennem 30 år har Tove arbejdet med krop-sind-sammenhænge og transformative processer, og hun har mere end 3200 coachsessioner bag sig. Hos KarriereCoach opnår Tove utrolig gode resultater med sine metoder, som du netop NU har muligheden for at få et godt og lærerigt indblik i.

Tjek det ud her! Måske det er noget for dig, eller en du kender.

Psst… vent ikke for længe med at tilmelde dig – der er kun 12 pladser!

Tjek det ud her

Banner_til_KC-adventskalender_2019_-_Karreirerådgiverens_brevkasse.png

>> ADVENTSKALENDER: I DECEMBER GIVER VI DIG KARRIERERÅDGIVERENS BREVKASSE <<

Julemåneden nærmer sig, og vi begynder så småt at være i julehumør her på kontoret. Derfor har du nu muligheden for at sende os et spørgsmål, et personligt dilemma eller en konkret problemstilling, som du står over for i dit arbejdsliv.

Læs hele nyheden om adventskalenderen

Karrierecoach_blog_mindre_format.jpg

Jobsøgning, vejen til den næste udfordring, eller hvad vi nu vælger at kalde den proces, vi går igennem, er hårdt arbejde. Hårdt arbejde fordi det nogle gange kan føles som en endeløs maraton, hvor mållinjen flytter sig, mens vi forsøger at finde ud af, om retningen er den rigtige. Og det har sin pris.

Læs hele artiklen

Karrierecoach_blog_din_stemme.jpg

I denne uge er det vores karriererådgiver, coach og præsentationsspecialist Birgitte Stengaard, som deler ud af sin viden og gode råd til dig, som ikke bryder sig om at ringe ud til et ukendt menneske fx på et stillingsopslag.

I artiklen giver hun dig helt konkrete tips til, hvordan du kan træne din stemme og arbejde med din nervøsitet. Din personlige gennemslagskraft har nemlig stor indflydelse på, hvordan andre mennesker opfatter dig, og i sidste ende om du bliver kaldt til jobsamtale.

Rigtig god læselyst!

5 minutters læsning - ja tak!

Banner_til_KC-adventskalender_2019_-_2._advent.png

2. advent er lige om hjørnet, og det betyder nyt fra brevkassen!

Denne gang handler de breve, vi har modtaget, om mistrivsel på arbejdspladsen og karriereskifte.

Husk, at du sagtens kan nå at skrive ind til brevkassen - det er helt anonymt og gratis - skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor du kort beskriver din situation og den problemstilling/udfordring, som du oplever i dit arbejdsliv.

Glædelig 2. advent til jer alle fra os hos KarriereCoach.

Se spørgsmål og svar

Banner_til_KC-adventskalender_2019_-_1._advent.png

Så er adventskalenderen skudt i gang - her får du de første spørgsmål og svar fra brevkassen 

Der er både interessante og svære problemstillinger i brevkassen denne gang. Lige fra iværksætteri som karrierevej, til den nyuddannedes frustrationer over at være ledig, til fyring, personlig overbelastning og stress. Vores karriererådgivere Morten Tange, Allan Nielsen og coach Tove Kugle har besvaret de breve, som vi har modtaget. Læs dem herunder.

Vi håber, at deres råd og vejledning kan hjælpe jer, som har skrevet ind og også være til gavn for dem derude, som måske står i samme situation. 

Glædelig 1. advent til jer alle fra os hos KarriereCoach.

Åbn brevkassen her

TG-logo_-_horisontal_-_grundfarve_002.png

Vi er meget stolte over at kunne fortælle, at KarriereCoach er blevet en division i Tange Gruppen. Tange Gruppen er en ny samling af fire velkendte brands, der forener de stærkeste danske kompetencer inden for bl.a. ledelse, organisationsudvikling, strategiimplementering, rekruttering, talentudvikling, karriererådgivning, arbejdsliv og trivsel. 

Læs hele nyheden

_6_Fra_kontanthjælpsmodtager_til_iværksætter_-_Karrierecoach_-_Tove_Holm_Sørensen_-_Be_Life.jpg

Kender du Tove? Hun er en sej sygeplejerske og sexolog, som har startet sin egen virksomhed ’Be Life’, hvor hun bl.a. arbejder med hudsult og tilbyder berøringsmassage.

Hver torsdag underviser hun og giver massage til de hjemløse hos Værestedet i Aarhus. Ove Abilgaard, leder af Værestedet, er overrasket over, at det er blevet så stor en succes:

Læs iværksætterhistorien

Karrierecoach_-_Kompetenceudvikling_gratis_kurser_og_læring.jpg

Mange mennesker oplever, at de mangler viden og uddannelse på forskellige områder, og at det er en stor hindring i forhold til at tage det næste karriereskridt.

Men der er faktisk mulighed for at blive klogere og skabe værdi for både sig selv og sin (kommende) virksomhed gennem de ganske mange kurser, arrangementer og seminarer, der er gratis tilgængelige.

Vi har samlet en liste med nogle af dem herunder. Lige til at gå på opdagelse i. Måske der er noget relevant for dig at hente?

Se mere

  • 1
  • 2

AARHUS

Skanderborgvej 213, 1. sal

8260 Viby J.

AALBORG

John F. Kennedys Plads 3

9000 Aalborg

KØBENHAVN

c/o Regus 

Rådhuspladsen 16

1550 København C

KONTAKT OS

Tlf. 70 22 29 23
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.